Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:51  |  17/06/2019

Data i hora oficial

El temps

16 persones es formen a Montmeló i obtenen el certificat de controladors d'accessos

18/4/2013

Dijous 18 d'abril de 2013, a les 13.30, a la sala de la Concòrdia, l'alcalde acompanyat del regidor de Promoció Econòmica han lliurat els certificats d'assistència i qualificació als alumnes de la primera promoció de controladors d'accessos que s'ha format a Montmeló.

 

Durant el lliurament, tant Antoni Guil, com Lluís Esteban, han agraït l'oferta de l'empresa Campus Mollet i han insistit que aquest curs representa una bona oportunitat de treball, no tan sols durant les activitats del Circuit de Catalunya, sinó també per a molts altres esdeveniments i empreses que demanin alguna plaça d'aquest tipus.  L'alumnat del curs i ja nous controladors d'accessos, s'han mostrat molt satisfet per l'obtenció del certificat i pel desenvolupament del curs.

 

L'Ajuntament va ser reconegut com a centre habilitat per a impartir els mòduls de formació de personal de control d'accessos. La formació, de 60 hores ha estat realitzada per l'empresa Campus Mollet. El curs va començar el 25 de març i ha finalitzat el dia 15 d'abril. Els mòduls s'han fet a les instal·lacions municipals de la G2M i el pavelló esportiu.

 

Les persones interessades poden inscriure's per a la segona edició que començarà pròximament.Poden obtenir tota la informació necessària al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló.