Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:16  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Viatge al passat amb l’Esperit de Montjuïc al Circuit de Catalunya

  • .

    .

  • .

    .

10/4/2013

Del 12 al 14 d’abril, el Circuit de Catalunya farà un viatge al passat amb la celebració de l’Esperit de Montjuïc, que per tercer any consecutiu portarà la màgia de l’època daurada de curses del mític traçat urbà barceloní. Aquest esdeveniment s’ha convertit en l’únic revival de l’esport de motor que té lloc en tot l’Estat i en un dels més importants d’Europa.

 

L’Esperit de Montjuïc té preparat un atractiu programa per a tots els públics. De la mà del Masters Historic Racing, durant el cap de setmana se celebraran fins a dotze curses corresponents als campionats FIA Historic F1, FIA Historic

 

A les curses se sumaran les activitats del pàdoc: concursos, música en directe, exhibicions, espectacle aeri, una subhasta benèfica del Cadillac de Ville 1959 del Hard Rock Cafe o jocs per als més petits, entre moltes altres propostes. Tot en un autèntic ambient vintage i on assistir amb un clàssic i/o disfressat pot tenir premi.

 

L'Escola Esportiva de Montmeló  assistirà convidada per l'Ajuntament

Alumnes de l'Escola Esportiva, participaran l'as activitats i esdeveniments organitzats al Circuit. Així mateix podran accedir al Pix Box de l'Ajuntament de Montmeló, des donpe s'apreciaran de molt a prop, l'evolució de les diferents proves que es duran a terme.

 

Entrades des de 20 euros

Les entrades per l’Esperit de Montjuïc es poden adquirir al web www.circuitcat.com a partir de 20 euros. Per aquest preu, es pot assistir al Circuit de Catalunya el divendres, mentre que l’entrada diària per dissabte i diumenge té un cost de 25 euros. L’abonament de cap de setmana, que comprèn des de divendres fins diumenge, es pot adquirir per 60 euros. Entrada gratuïta per a menors de 12 anys, Abonats Socis i Oficials del Circuit i 2x1 en la compra d’entrades amb la targeta RACC Master.

 

Tots aquells que vulguin assistir a l’Esperit de Montjuïc i participar amb un clàssic, tenen diferents opcions. Amb la Modalitat A es pot accedir i aparcar al pàdoc, participar a la desfilada de clàssics del Circuit al migdia i gaudir de la barbacoa/botifarrada. Amb la Modalitat B, més econòmica, es pot accedir amb un vehicle clàssic i aparcar dins del Circuit. L’únic requisit per accedir amb aquestes entrades al recinte és que el vehicle hagi estat fabricat abans del 1980.

 

+ info: www.circuitcat.com

           www.espiritudemontjuic.com