Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:01  |  25/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Lliurats els premis del concurs fotogràfic de la Mitja 2013

5/4/2013

Dimarts a la tarda s’han lliurat els premis del concurs fotogràfic de la Mitja 2013, que es celebra per tercer any. Les fotos s'ha presentat dins dues categories: categoria general i fotografia creativa digital. L’acte ha comptat amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Montornès, Juan Jose Fernández, de la Regidora de Cultura, Maria Rosa Viñallonga, i del director de la Mitja, Jos Petit.

 

Els guanyador del concurs fotogràfic d’enguany, en categoria general, ha estat Josep Jané Puig, amb la fotografia titulada “Estirament”. El segon i tercer premi han estat per Mariano Pérez Moreno, amb les imatges titulades “Pódium para todos” y “Valor añadido”. A la categoria de fotografia creativa digital, la imatge guanyadora ha estat “Super Woman”, realitzada per Jose Antonio Pérez Bermejo.

 

Tots els premiats han rebut, a més de la dotació econòmica corresponent, un lot de regals de la Mitja amb productes de Henkel. Es tanquen així els actes corresponents a la 20a. Mitja Montornès, la més participativa de totes les realitzades fins ara i que, a més, ha estat Campionat de Catalunya de Mitja Marató.