Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:17  |  15/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Jamie Green (Audi) s’adjudica el millor registre del tercer dia

30/3/2013

El Circuit de Catalunya ha acollit aquest dijous la tercera jornada d’entrenaments oficials ITR del DTM, durant la qual el britànic Jamie Green (Audi), que competia al DTM des de l’any 2005 amb Mercedes i que des d’enguany forma part del planter de pilots Audi, s’ha adjudicat el millor registre del dia amb 1:07.171, essent 1,022 segons més lent que l’aconseguit en l’anterior jornada per Gary Paffet (Mercedes), de moment, la referència d’aquests entrenaments. El rookie Pascal Wehrlein (Mercedes) ha signat el segon temps d’aquesta jornada, a 0,065 del líder de la taula de classificació.

 

Per la seva banda, Roberto Merhi (Mercedes), que va debutar al campionat alemany de turismes la passada temporada i que haurà de fer front a aquest 2013 ja sense l’etiqueta de rookie, ha rodat per primera vegada en els test oficials ITR del DTM al Circuit. Tot i que durant el matí el pilot de Castelló no ha pogut millorar els registres de la resta de pilots que han rodat per la pista, ha estat per la tarda quan Merhi ha aturat el cronòmetre en 1:07.266, aconseguint la quarta posició a la taula de temps absoluts, a només 0,095 del registre de Jamie Green.

 

Dels quatre BMW presents a la pista, el de Dirk Werner (BMW) ha estat el primer classificat al finalitzar el dia, en setena posició, mentre que la resta de companys de la marca han ocupat les tres darreres posicions de la classificació. El pilot que més voltes ha completat avui al traçat Nacional del Circuit de Catalunya de 2.977 metres ha estat el nord-americà Joey Hand (BMW), realitzant 210 girs.

 

Demà es disputarà la darrera jornada d’entrenaments ITR del DTM al Circuit de Catalunya, amb la presència a pista dels pilots locals Miquel Molina (Audi) i Roberto Merhi (Mercedes), per culminar aquesta primera tanda de test oficials de pretemporada del DTM.  Aquests entrenaments s’estan realitzant a porta tancada i només hi tenen accés els mitjans de comunicació acreditats. Els temps on-line dels test es poden consultar al web del campionat www.dtm.com així com també a l’App DTM.