Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:43  |  18/08/2019

Data i hora oficial

El temps

Sallent i Montmeló ja han enllestit les diagnosis dels seus projectes educatius

28/3/2013

Aquest mes de març, Sallent i Montmeló han presentant les respectives diagnosis del seu Projecte Educatiu de Municipi. Ambdues localitats formen part de la xarxa de municipis compromesos amb el desenvolupament de Projecte Educatiu de Ciutat, actualment formada per 60 municipis i liderada pels Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona.


Tots dos municipis han presentat les diagnosis dels respectius Projectes Educatius municipals en el decurs dels seus primers Fòrums Educatius. En ambdós casos, els projectes es van començar a treballar el mes de juny i aborden l'educació des de tots els seus àmbits possibles: la família, l'escola, l'esport, la cultura, el lleure, les entitats, l'ajuntament.


En el cas de Sallent, els assistents al Fòrum van poder treballar al voltant dels temes següents: els valors de la convivència i el civisme, l'educació més enllà de l'escola, i la qualitat de l'ensenyament, coordinació i cooperació dels agents educatius. A Montmeló, ho van fer sobre aquests eixos: el poble, la seva gent i el seu entorn, l'educació més enllà de l'escola, i l'educació a l'escola.