Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:54  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Dani Juncadella debuta al Circuit de Catalunya amb el DTM

26/3/2013

Dani Juncadella (Mercedes), membre del Programa de Joves Pilots del Circuit, ha debutat a la pista del traçat català amb l’AMG Mercedes C-Coupé amb el qual prendrà part al DTM, campionat que està realitzant quatre jornades d’entrenaments col·lectius de pretemporada al Circuit. El pilot de Barcelona ha registrat el tercer millor temps absolut de la jornada, rodant en 1:06.857 en el traçat Nacional de cotxes del Circuit, de 2.977 metres.


Dani Juncadella, que ja havia rodat amb anterioritat amb un DTM, ho feia avui per primera vegada al Circuit de Catalunya, una pista que l’ha vist entrenar-se i competir en moltes ocasions al llarg de la seva trajectòria esportiva en campionats de monoplaces.


Wickens (Mercedes) marca el temps de referència en la primera jornada

El millor temps de la jornada l’ha marcat el pilot canadenc Robert Wickens (Mercedes), amb 1:06.735, un registre que rebaixa el temps de la pole position aconseguida per Tom Kristensen (Audi, 1:06.825) durant la darrera cursa del DTM que es va celebrar al Circuit de Catalunya l’any 2009. Mike Rockenfeller (Audi), ha estat el pilot més ràpid de la sessió matinal, amb 1:07.070.