Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:06  |  25/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Nou curs oficial de controlador d’accessos

21/3/2013

Des del departament de Promoció Econòmica es gestiona de forma habitual ofertes de feina i diverses opcions de formació (conducció de carretons elevadors, manipulació d’aliments, idiomes, internet per a la recerca de feina, etc.).


A més, també es busquen mantenir un diàleg constant amb les empreses, per tal de conèixer les seves necessitats i procurar de satisfer-les, i oferir també a les persones que busquen feina noves opcions laborals.


En aquest afany, i després d'haver rebut i demanat informació, s'ha cregut que la feina de controlador d'accessos pot suposar una sortida laboral complementària però prou atractiva per a aquelles persones que tinguin disponibilitat i capacitat per fer aquesta feina, i la formació requerida.

Aquesta formació és un curs oficial de controlador d'accessos, de 60 hores de durada. Després de diverses gestions, l'Ajuntament de Montmeló ha aconseguit l'homologació per a impartir-lo directament, i els primers cursos començaran a finals de març. L’Ajuntament bonificarà part de l’import del curs als usuaris de la borsa de treball municipal. El dijous 21 de març hi ha una reunió informativa per a totes les persones interessades.


Per la seva banda, l’empresa que gestiona les ofertes de feina per a treballar de controlador d’accessos al Circuit ha manifestat que prioritzarà els candidats més formats a l’hora de seleccionar i contractar personal.