Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:00  |  18/11/2019

Data i hora oficial

El temps

V de V Endurance Series, primera cursa de la temporada 2013 del Circuit de Catalunya

20/3/2013

L’inici de la temporada 2013 del campionat V de V Endurance Series marcarà l’estrena del calendari de curses del Circuit de Catalunya, que albergarà aquest primer míting de tres dies del campionat francès del 22 al 24 de març.

 

El 2013 serà el segon any consecutiu que el V de V Endurance Series visita el Circuit de Catalunya, consolidant-se en el calendari esportiu del traçat català després d’un exitós debut la temporada passada. La primera prova del V de V Endurance Series, de gran rellevància per als pilots

 

acabats d’arribar al campionat així com també pels més experimentats, reunirà al Circuit més d’un centenar de vehicles que prendran part en aquesta primera prova d’una temporada que en consta de set.

 

Durant els tres dies del V de V Endurance Series, es viurà un intens programa que inclou una cursa de resistència de GT i Turismes “Les 6 Hores de Catalunya”, una cursa de resistència de Prototips “Les 6 Hores de Catalunya”, i curses a l’sprint de la Challenge Monoplace i la Challenge Funyo. Divendres serà una jornada dedicada als entrenaments privats de totes les categories del campionat francès, disputant-se els entrenaments qualificatius en la matinal de dissabte. A partir del migdia, se celebraran curses de la Challenge Monoplace, la Challenge Funyo i “Les 6 Hores de Catalunya” de Prototips. Diumenge es disputaran un total de cinc curses: dues mànigues de monoplaces, dues més de vehicles Funyo, i “Les 6 Hores de Catalunya” de GT i Turismes.

 

Entrada gratuïta i accés al pàdoc per a tots els aficionats

Els aficionats podran assistir al V de V Endurance Series gratuïtament i accedir al pàdoc del Circuit de Catalunya, des de divendres fins diumenge.