Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:22  |  26/06/2019

Data i hora oficial

El temps

El Fòrum Educatiu planificarà les actuacions per fer de Montmeló un "poble educador"

14/3/2013

El proper dissabte 16 de març de 2013, tindrà lloc a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló, el primer Fòrum Educatiu. Aquest acte és l'inici del Pla Educatiu de Poble que analitzarà en profunditat l'estat de la realitat educativa de la nostra localitat i que planificarà actuacions encaminades a fer de Montmeló un poble educador.

 

Aquest Fòrum estarà presidit per la regidora d'Educació, Ma Jesús Prieto, l'alcalde, Antoni Guil i per un representant de l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona. Una vegada presentat el fòrum, l'empresa Índic realitzarà l'exposició del diagnòstic actual de la realitat social i educativa de Montmeló. A partir d'aquest moment, es realitzaran grups de treball per analitzar els diferents àmbits que incideixen sobre l'educació a Montmeló

 

Amb totes les valoracions que es recollin a la reunió s'elaborarà un nou informe de treball i conclusions per seguir endavant en el Pla Educatiu de Poble a Montmeló.

 

El Fòrum és especialment interessant per a tothom, associacions i entitats d'àmbit educatiu, cultural i social que ja han estat convocades. Per últim, recordem que qualsevol persona, a títol particular pot assistir i formar part activa dels diferents grups de treball.

 

 

 

PROGRAMA DEL FÒRUM

 

10.00 h: Benvinguda i presentacions

 

Presentació institucional

-Benvinguda i explicació dels Objectius del PEP i el Fòrum Educatiu, A càrrec de la regidora d'Educació M ª Jesús Prieto Vila.

-Salutació A càrrec d'un / a representant de l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona.

 

Presentació de la diagnosi

-Devolució de la diagnosi sobre la Realitat educativa (vídeo).

-Explicació del Funcionament del Fòrum i de la dinàmica de Treball.

 

11.15  h: Treball en grup

Àmbits de Treball

-El poble, la Seva gent i el SEU entorn

-L'educació més enllà de l'escola

-L'educació a l'escola

 

13:45 h: Tancament del Fòrum a càrrec de l'alcalde Antoni Guil Roman