Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:05  |  26/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Fuensanta i Antonio continuen recollint èxits

7/3/2013

La parella de ball més popular de la nostra localitat, continuen el seu periple d'èxits. Durant la passada setmana, del 26 de febrer a l'1 de març, s'ha celebrat a Torremolinos el Campionat Europeu de Ball Retro. Els nostres distingits ballarins locals, Fuensanta i Antonio van participar en diferents modalitats, dins de la categoria de 60 anys. De les 45 parelles que competien en la seva categoria, 16 van passar a la fase final que va tenir lloc el divendres 1 de març.


La seva participació s'ha tancat amb un èxit absolut, ja que van obtenir 6 guardons, entre ells el més preciad: campions d'Europa de ball combinat (vals-tango i pasdoble). També van tenir premis en 5 modalitats més: primers en vals, primers en pasdoble, segons a la general d'Espanya, segons en tango i tercers en la modalitat de ball artístic.


Aquests premis se sumen als que ja van obtenir l'any anterior en la categoria de 50 anys. Fuensanta i Antonio es mostren molt satisfets dels èxits obtinguts que són fruit de l'esforç continu i les moltíssimes hores de dedicació. Després del rotund triomf obtingut, Fuensanta ha comentat que l'any vinent serà l'últim de competició per donar pas a noves parelles i dedicar-se després de la retirada professional a les exhibicions.


La parella de ball continuarà la seva trajectòria com a professors de ball en l'acadèmia que regenten així com les seves col·laboracions al Casal de la Gent Gran de Montmeló.