Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:04  |  16/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Els escacs a Montmeló tenen una excel·lent salut

7/3/2013

El passat dissabte 22 de febrer, es va celebrar a la sala Polivalent, per segon any consecutiu, la clausura de la fase prèvia del campionat de Catalunya (Vallès Oriental, Osona i Manresa), en la modalitat de promoció.


Més de 200 participants, entre 6 i 16 anys, es van donar cita a la sala plena de taulers d'escacs. La fase matinal va reunir a 30 competidors. A la tarda la sala Polivalent es va omplir amb 170 joves escaquistes de tota la comarca.


La jornada va arribar a la seva fi cap a les 20 hores. Era el moment més esperat per tots, ja que s'atorgaven les medalles als guanyadors de cada categoria i les copes als 5 primers equips classificats.


El lliurament de premis va estar presidida pel secretari tècnic del Vallès Oriental de la FCE, l'alcalde de Montmeló i els organitzadors de l'esdeveniment, el Club Escacs Montmeló. Tots ells van valorar el gran nivell de la prova, el bon ambient de la jornada i l'excel·lent organització i acolliment de l'acte. A més, el colofó final va ser el sorteig de dues entrades dobles per assistir al pròxim capeonato de MotoGP que es celebrarà pròximament al Circuit.


Per equips, el més premiat ii primer en la classificació va ser el Club Escacs Llinars del Vallès. Respecte als participants locals, el Club Escacs Montmeló presentava a 4 participants. Malgrat el curt nombre, el resultat final va ser excel·lent, ja que 2 d'ells van obtenir medalles en les seves categories i el club va quedar en tercer lloc de la classificació general. Els guardonats locals van ser els germans Sergi López Pajuelo (tercer en la seva categoria) i Aleix López Pajuelo (medalla d'or).


Jordi Pellicer, responsable del Club Escacs Montmeló es va mostrar molt feliç pel desenvolupament de tota la jornada i molt il·lusionat en poder acollir de nou un esdeveniment d'aquest nivell a la nostra localitat.