Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:13  |  16/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Comença el compte enrere de la vintena Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

21/2/2013

El proper 3 de març de 2013, se celebrarà l'edició número 20 de la mitjana més popular i participativa de la comarca: "La Mitja-Montornès


Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 6000 atletes, dels que un màxim de 4200 seran de Mitja, 1300 pels 5km. i 500 per la Mini Solidària


Després de l’èxit de les darreres edicions, en les que l’excel·lent acollida dels atletes populars ha provocat que s’hagin exhaurit les inscripcions disponibles en poques setmanes i molt temps abans de les curses, aquest any es posen a la venda cinc-centes inscripcions més que la darrera edició.


La Mitja Montornès, gràcies al renovat compromís de Henkel com a patrocinador principal de les curses, tornarà a ser solidària amb el territori: la recaptació íntegra de la Mini es destinarà, un cop més, a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i Henkel destinarà mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km a Creu Roja Granollers, per portar a terme projectes sociosanitaris a la comarca.


L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 200 atletes que competeixen a tots els nivells.


Aquesta edició, la Mitja Montornès es trasllada al diumenge 3 de març, un cop més per obligacions de calendari, i canvia el recorregut en el seu tram inicial al seu pas per Montmeló. Aquests canvis permetran un circuit més atractiu encara pels atletes i anul·lar els creuaments que feia la cursa al casc urbà de Montmeló.


+ info: mitjamontornes.com