Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:26  |  25/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Al Circuit, la Fórmula 1 més propera

18/2/2013

Els aficionats podran gaudir d’activitats com el pit-walk, voltes al traçat amb l’F1 Track Bus o les conferències tècniques

 

Els Formula One Test Days donaran inici, a partir de la propera setmana, a les vuit darreres jornades de proves de pretemporada: del 19 al 22 de febrer i del 28 de febrer al 3 de març, amb la presència de tots els equips que prendran part al Mundial 2013. Amb motiu dels Formula One Test Days, el Circuit de Catalunya acollirà diferents activitats per a què els aficionats gaudeixin del món del motor i visquin d’una forma més propera la Fórmula 1.

 

Els Abonats Socis i Oficials del Circuit de Catalunya així com aquells aficionats que tinguin entrada de tres dies del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA podran: fer una volta al traçat del Circuit amb l’F1 Track Bus, tots els dies a les 17.15h, a excepció del 28 de febrer; i assistir a les conferències tècniques, previstes pels últims entrenaments, del 28 de febrer al 3 de març, a la sala de brífing un cop finalitzada l’activitat diària a pista.

 

Els Abonats Socis i Oficials del Circuit també podran realitzar el pit-walk, cada dia  entre les 13 i les 14h. L’accés s’efectuarà pel box 50.

 

FOTA Fans Forum: 27 de febrer a les 18.30h

Després de l’èxit de l’any passat, la ciutat de Barcelona tornarà a ser escenari del FOTA Fans Forum del Circuit de Catalunya. Aquesta trobada oberta amb els aficionats de la F1 se celebrarà a la seu del RACC a Barcelona (Av. Diagonal, 687) el 27 de febrer a les 18.30h, i els assistents podran realitzar preguntes als pilots i caps d’equip convidats per a l’ocasió. Tots aquells interessats en assistir-hi, es poden inscriure al web www.fota.co/events.

 

Quatre formes diferents d’assistir als Formula One Test Days

Els aficionats que vulguin assistir als Formula One Test Days tenen quatre opcions:

· Comprar l’entrada dels Formula One Test Days a www.circuitcat.com. El preu  per cada jornada és de 15 euros els dies laborables i de 20 euros el cap de setmana.

· Comprar l’entrada de tres dies del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA, amb la qual, a més de poder assistir al Gran Premi els dies 10, 11 i 12 de maig, es podrà accedir gratuïtament a totes les jornades de Formula One Test Days. Descompte del 10% sobre el preu de l’entrada si es compra abans de l’1 de març.

· Tenir carnet d’Abonat Soci. Noves altes a www.circuitcat.com, trucant al 902 810 010 o venint a les Oficines del Circuit. Possibilitat de finançament sense interessos a 3, 6 o 12 mesos.

· Tenir carnet d’Oficial del Circuit de Catalunya.

 

+ info: circutcat.com