Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:02  |  17/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Les entrades del concert solidari de Hotel Cochambre a la Sala Polivalent, ja estan a la venda

14/2/2013

El grup Hotel Cochambre va presentar el passat dimecres 13 de febrer, el concert solidari del proper dia 22 a la Sala Polivalent de Montmeló


L'acte va ser presentat per la regidora de Cultura, Carme Palacios, que va agrair la solidaritat d'Hotel Cochambre i de tots els organitzadors i col·laboradors: Càritas Parroquial Montmeló, Mexclat, Araso i el Grup de Voluntaris de Protecció Civil de Montmeló.


Per la seva banda, la representant de Càritas Montmeló va voler destacar la importància d'activitats d'aquest tipus per poder abastir el rebost de l'entitat i assegurar l'ajuda a les famílies de Montmeló que requeriexen dels serveis de Càritas.


El representant de Mexclat va explicar detalladament la trajectòria de l'entitat, que va néixer com una idea entre un grup d'amics de la Garriga i que ara surten per primera vegada fora d'aquesta població per corganitzar activitats d'ajuda social. L'estreta relació que uneix a aquesta entitat amb la formació musical, ha estat un dels principals motius per comptar amb la presència d'Hotel Cochambre a la nostra població.


Dos membres de grup musical van ser els encarregats de realitzar la part final de la presentació, que va estar plena de moments d'humor àcid. Hotel Cochambre obre amb aquest concert el nou espectacle que rodarà durant tot l'estiu: "Cucaracha Tour 2013". Hi tocaran nous temes i els clàssics de la banda que tots els fans demanen. També es van mostrar encantats de tornar a Montmeló, després de 8 anys d'absència i molt esperançats d'omplir l'aforament de la Sala Polivalent (600 persones) per col·laborar amb la causa solidària del concert. Al final de la presentació, els dos components d'Hotel Cochambre, van regalar als assistents una versió acústica d'un dels temes que sonarà a la gira.


El ritme de venda d'entrades fa preveure que l'èxit serà absolut, de manera que recordem a totes les persones que desitgin anar al concert que ja poden reservar les seves entrades a La Torreta Centre Cultural, o bé per correu electrònic: salapolivalent@montmelo.cat


Preu de l'entrada: 4 € més 1 kg d'aliments o bé 6 €

(Preferiblement pasta, llegums seques, oli, llet i llaunes de conserva de peix, ...)


Organitza: Mexcla't i Càritas Montmeló

Col·labora: AraSO i Grup de Voluntaris de Protecció Civil de Montmeló+ info: salapolivalent.montmelo.cat