Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:33  |  16/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Emma Vilarasau arriba a la Sala Polivalent amb "Els meus poetes"

18/1/2013

Dissabte, 26 de gener de 2013, a les 21 hores, a la Sala Polivalent de Montmeló

 

La reconeguda actriu catalana Emma Vilarasau, acompanyada per Xavier Bosch, han preparat un nou espectacle literari i musical, que s'estrenarà a la Sala Polivalent de la Torreta el proper dissabte 26 de gener a les 21 hores i que esdevindrà la continuació del recital musical Jo sé estimar. Poesia i música es donaran la mà a l’escenari en un espectacle íntim i ple d’emocions, en el què es recitaran poemes dels següents autors:

 

– Montserrat Abelló

– Palau i Fabre

– Joan Vinyoli

– Miquel Martí i Pol

– Joan Margarit

– Chantal Mailard

– Angel Gonzalez

– Pablo Neruda

– Jorge Luis Borges

– Mario Benedetti

– Paul Eluard

 

Emma Vilarasau va pertànyer a la companyia del Teatre Lliure de Barcelona durant deu anys. Ha interpretat personatges televisius en sèries de TV3 com Secrets de família, on va començar la seva popularitat televisiva, i Nissaga de Poder que la va portar al cor de milers d'espectadors com a la malèvola  però dolça i sensible Eulàlia Montsolís. Posteriorment ha treballat en altres  projectes televisius com la sèrie còmica Majoria Absoluta i Ventdelplà.

 

La primera temporada de programació estable de la sala va començar el 23 setembre de 2012 amb l'obra La corda fluixa, dels Pirates, i finalitzarà el 16 de març de 2013, amb La asombrosa historia de Mr Snow, d'Antonio Díaz. Durant aquest període s'han programat 8 espectacles amb preus que van dels 6 als 10 euros i de diferents característiques: teatre, circ, humor, màgia i poesia, que estan sent acollits a la Sala Polivalent amb una molt bona valoració general d'assistència de públic.

 

Per a més informació sobre els espectacles, es pot consultar la nova pàgina  web de la sala: http://salapolivalent.montmelo.cat/