Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:37  |  07/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Obert el període de presentació de sol·licituds per a les bonificacions de les taxes per al subministrament d’aigua i clavegueram i de les escombraries

  • OAC

    OAC

10/1/2013

L’ajuntament de Montmeló ha obert del 7 al 31 de gener el període de bonificació de la taxa per al subministrament d’aigua i clavegueram i d'escombraries. Podeu presentar la sol·licitud les famílies nombroses, les famílies monoparentals, els aturats inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat i qualsevol altra unitat familiar que per ingressos la vulgui demanar.

 

S’han establert com a criteri la comparació de la renda personal amb el salari mínim interprofessional. S’entendrà per a unitat familiar la suma dels membres que conviuen en un mateix domicili.

 

Per a calcular la renda personal primer es sumen els ingressos de totes les persones de la unitat familiar. Després es resta les despeses d’habitatge (lloguer o hipoteca, amb un màxim de 600 euros mensuals). Finalment es divideix pel nombre de persones de la unitat familiar. La comparació de la renda personal amb el salari mínim interprofessional determinarà el percentatge de la bonificació a aplicar. Així, les persones amb una renda personal igual o superior al Salari mínim interprofessional no tenen dret a bonificació, les que en tinguin una d'igual o superior al 75% obtindran un 25% de bonificació, les que tinguin igual o superior al 50% n'obtindran un 50%, les igual o superior al 25% un 75% de bonificació i, finalment, les que tinguin inferior al 25% obtindran un 90% de bonificació.

 

Per a tramitar aquestes bonificacions, adreceu-vos a l’Oficina d’atenció al ciutadà de l’ajuntament de 9 a 13 h, adjuntant la documentació que s'especifica al document annex.

 

La sol·licitud de bonificació de la taxa per al subministrament d’aigua i clavegueram es pot presentar durant tot l'any i serà d’aplicació a partir del següent trimestre. La bonificació de la taxa de les escombraries només es pot sol·licitar durant el mes de gener.


Informació relacionada