Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:10  |  27/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Taller sobre l'estructura familiar a l'Ajuntament

27/12/2012

L'Ajuntament de Montmeló a través del Consell Comarcal i de l'Associació A.R.A. VINCLE ha dut a terme un programa amb un grup de famílies per tal d'estructurar el projecte de família, posant especial cura en el clima relacional i reforçant les competències parentals.


Des del dia 8 d'octubre, un total de 6 mares de família han participat en els tallers d'ARA Vincle a la seu de l'Ajuntament. S'han trobat per tal de compartir les seves experiències i integrar noves habilitats per impulsar el desenvolupament de la família de manera més satisfactòria. A banda de les circumstàncies particulars de cadascú, hi ha molts elements comuns que afavoreixen un intercanvi enriquidor i l'obertura a d'altres perspectives i enfocaments alternatius.


L'equip tècnic de serveis socials de l'Ajuntament, que es que ha gestionat i coordinat els tallers i reunions, han valorat molt positivament aquesta activitat, ja que és la manera més directa i eficient de donar a coneixer els neguit, les inquietuts i les reflexions sobre la família.