Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:05  |  17/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Victòria de la solidaritat al Circuit de Catalunya a favor de La Marató de TV3

17/12/2012

La “Volta Solidària”, els 10kmRACC i el 1r Trial Solidari han sumat un total de 32.000 euros de recaptació, destinats a La Marató de TV3 i la lluita contra el càncer

 

El Circuit de Catalunya ha viscut avui una gran jornada solidària amb motiu de La Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita contra el càncer. S’han recaptat un total de 32.000 euros, gràcies a les activitats que s’han dut a terme al Circuit com la “Volta Solidària”, els 10kmRACC i el 1r Trial Solidari.

 

La jornada ha respirat un ambient multitudinari i popular. Un total de 550 vehicles han fet la seva “Volta Solidària”, activitat per a la qual ja no quedaven tandes lliures en començar la jornada. Una gran varietat de vehicles s’ha unit a la iniciativa que organitza el Circuit per cinquè any consecutiu, destacant el fet que les motos de trial també han realitzat una “Volta Solidària”, essent la primera vegada que motos d’aquesta especialitat roden pel traçat català.

 

La cursa dels 10kmRACC ha omplert el Circuit de Catalunya des de primera hora del matí, amb una participació de més de 4.000 runners que han disputat curses de 10 km, 5 km i les modalitats infantils. Aquesta ha estat la segona edició de la cursa atlètica que organitza el RACC al Circuit de Catalunya, que enguany s’ha sumat als actes de La Marató de TV3 al Circuit.

 

Una altra de les activitats celebrades amb motiu de La Marató de TV3 a les instal·lacions ha estat el 1r Trial Solidari, organitzat per MOTOCAT amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme i el Circuit de Catalunya. Per primera vegada, les zones de públic del Circuit han estat escenari d’una prova de trial, amb sis zones a tres nivells. Un total de 605 motos inscrites han aconseguit que el 1r Trial Solidari hagi registrat el rècord de participants mai assolit en una prova de trial en tot el món. Al migdia també s’ha realitzat una exhibició en zones de trial indoor al pàdoc, a càrrec de pilots com Adam Raga, Jeroni Fajardo, Takahisa Fujinami, Albert Cabestany, Pol Tarrés, Emma Bristow, Francesc Moret i Jorge Casales, entre altres. Els pilots Toni Bou i Laia Sanz també han col·laborat amb el 1r Trial Solidari.

 

A més de totes les activitats celebrades avui al Circuit de Catalunya, els assistents han tingut l’oportunitat de realitzar una visita per les seves instal·lacions, passant per direcció de cursa, la sala de brífing, el podi, la sala de premsa, etc.