Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:44  |  15/11/2019

Data i hora oficial

El temps

La fórmula solidària al Circuit de Catalunya per La Marató de TV3

13/12/2012

La “Volta Solidària”, els 10kmRACC i el 1r Trial Solidari, el 16 de desembre al Circuit de Catalunya

 

El proper diumenge 16 de desembre, el Circuit de Catalunya celebrarà una jornada amb la millor fórmula solidària per La Marató de TV3. En el mateix dia i el mateix escenari, el Circuit acollirà la “Volta Solidària”, la cursa d’atletisme dels 10kmRACC i el 1r Trial Solidari amb un mateix objectiu: recaptar fons per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra el càncer.

 

“Volta Solidària”

La “Volta Solidària” s’ha convertit ja en tota una tradició al Circuit amb motiu de La Marató de TV3, i aquest serà el cinquè any consecutiu que se celebra al traçat català. Tots aquells interessats en fer la “Volta Solidària” podran realitzar dues voltes al traçat Gran Premi del Circuit (4.655 m) amb vehicle particular, moto o cotxe, a un promig de 50 km/h. El preu per vehicle és de 20 euros i la “Volta Solidària” es podrà fer en diferents horaris entre les 13.00 i les 16.45h.

 

Els tiquets es poden comprar anticipadament al web del Circuit www.circuitcat.com i tots els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3. A més de la “Volta Solidària”, també es podrà realitzar gratuïtament una visita guiada per les instal·lacions del Circuit.

 

10kmRACC

El mateix 16 de desembre al matí se celebraran els 10kmRACC i els 5kmRACC, amb sortida simultània a les 9.30h sobre el traçat del Circuit. Els més petits podran participar a les curses infantils, a partir de les 11.15h, i comptaran amb la presència de Gerónimo Stilton, protagonista d’un conegut musical infantil.

 

La prova atlètica, adscrita a la Lliga Championchip 2012, destinarà 2 euros de cada inscripció a La Marató de TV3. Un cop celebrades les curses, es realitzarà un acte festiu amb premis per a totes les categories i botifarrada popular pels participants. Les inscripcions ja estan esgotades. Més informació a www.RACC.cat/running

 

1r Trial Solidari

En la mateixa jornada, també se celebrarà el 1r Trial Solidari, organitzat per MOTOCAT, motoclub d’amics trialers, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme i el Circuit de Catalunya, amb el mateix objectiu de col·laborar amb La Marató de TV3. Les inscripcions al Trial Solidari, que tenen un preu de 30 euros, es podran realitzar el mateix dia 16 a partir de les 9.15h al Circuit de Catalunya, per a tot tipus de motos de trial.

 

Els aficionats també podran gaudir als boxs i al pàdoc del Circuit de botigues d’accessoris i equipació i de l’exposició de marques com Gas Gas, Montesa, Ossa o Sherco/Scorpa, així com també de les exhibicions en zones artificials a les zones de públic i al pàdoc del Circuit amb pilots com Toni Bou, Albert Cabestany, Jeroni Fajardo, Takahisa Fujinami, Adam Raga o Laia Sanz, entre altres. A les 14.30h se celebrarà el FESTRIAL 2012, amb la proclamació del Motocater de l’any i lliurament de diplomes als pilots MOTOCAT millor classificats de la temporada 2011, mentre que les motos de trial que vulguin fer una “Volta Solidària” la podran realitzar a les 14.40h. Més informació a www.motocat.cat.