Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:09  |  18/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Queralt Casasayas debuta al TNC amb ‘La Bête’

22/11/2012

L’actriu de Montmeló vol aprofitar l’oportunitat per créixer professionalment


La jove actriu Queralt Casasayas, de Montmeló, debuta al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb el muntatge La Bête, de David Hirson, dirigida per Jordi Belbel i acompanyada d’un repartiment de luxe que inclou Jordi Boixaderas, Jordi Bosch i Abel Folk. Dotada d’uns ulls enormes i amb el somriure sempre als llavis.


Queralt viu amb intensitat aquesta “oportunitat per créixer professionalment i aprendre dels millors”. Queralt Casasayas (Montmeló, 1984) es va llicenciar en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona fa alguns anys, però ja fa més d’una dècada que puja als escenaris. La seva carrera va començar a la companyia de teatre amateur Nyap, que defineix com la millor escola. Recorda amb afecte els papers protagonistes en muntatges com Les troianes, La vida es sueño o Somni d’una nit d’estiu.


Des d’aleshores no ha parat i entre les obres on ha treballat destaquen Llàstima que sigui una puta!, de John Ford, al teatre Akademia; Fora de joc, de Sergi Belbel al Capitol i al Festival Grec (i amb la qual van estar de gira fins el juny de 2011); la producción pròpia La corda fluixa o Espectres de Henrik Ibsen, dirigida per Magda Puyo al Romea, entre altres. A més, forma part de dues companyies de teatre joves, La Pell i Els Pirates.


Tot i que el paper a La Bête és petit, Queralt Casasayas explica que l’obra “és un gran aparador i una molt bona experiència”. Molt acompanyada per l’equip tècnic i professional, l’actriu de Montmeló destaca, per sobre de tot, “els vincles familiars que es creen amb cada espectacle”. La Bête es podrà veure al TNC fins el 25 de novembre, i durant el mes de desembre l’obra estarà de gira per diversos teatres de Catalunya.