Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:02  |  25/06/2019

Data i hora oficial

El temps

La Setmana de la Gent Gran s'acaba amb un multitudinari berenar i molt ball

25/10/2012

Després de tota una setmana plena d'activitats: tallers, espectacles, competicions, etc .., el passat diumenge 21 d'octubre, al Pavelló Poliesportiu, es va clausurar la Setmana de la Gent Gran de Montmeló.

 

El matí va estar compartit amb la Residència Can Dotras que complia 10 anys d'existència. Entrada la tarda, més de 450 assistents van fer acte de presència al pavelló que, per aquesta ocasió, estava engalanat amb llargues files de taules i un gran escenari. Cap a les 6 de la tarda, amb la presència de l'alcalde i del regidor de Serveis Socials, així com del gruix de polítics del gobiero municipal, va començar el berenar-sopar.

 

Per obrir l'acte, Fuensanta i Antonio delectar als presents amb una exhibició de ball. Després del berenar va tenir lloc els parlaments. Pere Rodríguez va recordar als assistents tot el que des del seu departament s'està realitzant i va fer especial atenció en els avantatges i descomptes que suposa el nou carnet del Casal de la Gent Gran. Per la seva banda, Antonio Guil va voler agrair l'esforç que suposa organitzar un esdeveniment d'aquest tipus i va voler compartir escenari amb tot l'equip de tècniques i voluntàries del departament de Serveis Socials que s'havien encarregat de muntar i servir les taules. Finalment, Laura, la presidenta del Casal va agrair a la junta tota la feina que realitzen. Els discursos van finalitzar compartint una tarda a homenaja al 30 aniversari del Casal de la Gent Gran.

 

Després del lliurament dels premis de les diferents competicions realitzades durant la setmana, es va donar pas al moment més esperat de la nit: el ball, amenitzat per un esplèndid duet mixt. Va obrir la sessió la presidenta del Casal i l'alcalde de Montmeló.La setmana de la Gent Gran arribava a la seva fi, però les activitats i tallers continuen al Casal.

 

Galeria de fotos: Picasa-Ajuntament de Montmeló