Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:33  |  17/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Oberta les inscripcions a la "Ruta de les Fonts" que es realitzarà el diumenge 11 de novembre

26/10/2012

A partir del 29 d'octubre estan obertes les inscripcions


Un any més torna la clàssica caminada de "la Ruta de les Fonts". En aquesta ocasió es repeteix el format de l'any anterior, amb la sortida i l'arribada a la Torreta. S'espera una àmplia participació, ja que la caminada s'ha consolidat com una de les activitats lúdiques familiars més esperades any rere any.


La caminada consta de dos recorreguts: un de 11 kms i l'altre de 17 km, per als caminants més en forma. A partir de les 9 del matí, els participants podran sortir des de la Torreta. Hi ha vàries zones d'avituallament i a la Font de la Mercè s'ubicarà la zona d'esmorzar. El l preu de la inscripció és de 5 euros (anticipada) i 10 euros (el dia de la prova).


Dilluns, 29 d'octubre s'obren les inscripcions que aquest any es poden realitzar omplint el formulari que a properament adjuntarem.INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poden fer:

• Pavelló Municipal de Montmeló del 29 d'octubre al 8 de novembre, dimarts, dimecres i dijous de 10 a 13 h i de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

• Web municipal del 29 d'octubre al 5 de novembre (www.montmelo.cat).

• El mateix dia 11, fins a 30 minuts abans de l’hora de sortida.

• El número de places és limitat.

• El preu de la inscripció és de:

   5 euros (fins el 8 de novembre)

   10 euros (el mateix dia de la ruta). Dels 10€, 5 € es donaran a una entitat benèfica

• L’inscripció inclou els avituallaments, l'esmorzar i entrar en el sorteig de material diveres i entrades al Circuit pels grans premis.


NORMATIVA

1. La sortida serà a les 9 h del matí al Centre Cultural la Torreta de Montmeló situat al carrer Folch i Torres s/n.

2. El camí estarà degudament senyalitzat amb marques blanques de guix, alguns cartells i cinta. Durant el recorregut hi haurà 3 o 4 llocs d'avituallaments i controls, en funció de la ruta triada.

3. La caminada tindrà dos itineraris de diferent dificultat, un d’uns 17 quilòmetres i un altre d’uns 11 quilòmetres. L’arribada serà al Centre Cultural la Torreta.

4. L’organització no es farà responsable dels possibles accidents.

5. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

6. La CAMINADA RUTA DE LES FONTS s'ha de realitzar a peu, és oberta a tothom i no té caràcter competitiu.

Tots els participants rebran esmorzar i un obsequi (no hi haurà obsequi per aquell que llenci al terra papers o plàstics durant la caminada).

7. L'ESMORZAR només es repartirà a la Font de la Mercè però cadascú pot triar on menjar-se'l. Els qui facin la Ruta llarga se'l poden menjar un cop pugin al Coll de Castellruf, però l'avituallament no serà tan complet com a la Font de la Mercè.


RECORREGUT

El recorregut es farà per la serra de Sant Mateu, amb sortida i arribada a Montmeló.

Podreu triar entre dos itineraris. Un d’aproximadament 17 quilòmetres i un altre d’uns 11 quilòmetres per camins forestals i algun caminet amagat, que ens permetran conèixer un indret molt bonic i desconegut per a molta gent del poble.


• Itinerari 17 km: dificultat: moderada. Desnivell acumulat: +977 / -949

• Itinerari 11 km: dificultat: fàcil-moderada. Desnivell acumulat: +652 / -642Per a més informació:

esports@montmelo.cat

Telf. 93 568 28 07

http://www.montmelo.cat