Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:10  |  20/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Experts en mobilitat sostenible es donen cita al Circuit de Catalunya

19/9/2012

Les e-Jornades, una de les activitats d’EXPOelèctric Fórmula-e 2012, se celebraran el 21 de setembre  

 

El Circuit de Catalunya celebrarà el proper divendres 21 de setembre les e-Jornades – Jornades Professionals, unes conferències al voltant de la mobilitat sostenible dirigides a professionals del sector que comptaran amb la participació dels principals experts en la matèria del sud d’Europa. Les e-Jornades són una de les activitats d’EXPOelèctric Fórmula-e 2012, el major esdeveniment de vehicles elèctrics del sud d’Europa, en el marc de la present edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

 

Durant la jornada tindran lloc les sessions plenàries, on es donaran a conèixer les alternatives eficients al vehicle elèctric (gas, GLP) i les tecnologies d’estalvi i eficiència energètica. Al pàdoc del Circuit hi haurà una exhibició de vehicles elèctrics, que també es podran provar sobre la pista del traçat català. 

 

Les e-Jornades tenen com a objectiu presentar els temes de major interès per a professionals i usuaris al voltant de la mobilitat eficient, els vehicles híbrids i a gas. Es pretén cercar solucions per arrabassar les dificultats actuals, tant administratives com tecnològiques, amb les que es troba el vehicle elèctric; promoure entre els enginyers la recerca de millores en el desenvolupament d’aquesta tecnologia; educar i difondre sobre la diversitat de vehicles elèctrics que ja hi ha al mercat; i establir les línies d’actuació per a un correcte traspàs social cap a la mobilitat sostenible.

 

Sobre EXPOelèctric Fórmula-e

Impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB) i la Diputació de Barcelona, EXPOelèctric Fórmula-e, que s’està duent a terme del 14 al 21 de setembre, permet als visitants provar l’última tecnologia dels nous models de vehicles elèctrics de marques com Renault, SEAT, Nissan i Peugeot, amb l’objectiu de promoure l’estalvi energètic i la conducció eficient, així com consolidar el vehicle elèctric com a alternativa urbana i interurbana.

 

 

Més informació:

http://www.expoelectric-formulae.cat/