Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:53  |  20/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Més de 1500 persones es donen cita a la Festa de la Bicicleta d'aquest any

18/9/2012

La Festa de la Bicicleta que anualment s'organitza des de Granollers, amb el suport de l'Ajuntament de Montmeló i el Circut de Catalunya, es consolida com a activitat familiar i de lleure.

 

Unes 200 persones en bicicleta es van reunir diumenge passat a l'exterior del pavelló de Montmeló, per anar, en gran grup, fins a Can Cabanyes. Un cop allà, es van unir a la concentració de bicicletes provinents de Granollers i van entrar al Circuit de Catalunya. Un total d'unes 1600 bicicletes van poder recórrer durant gairebé una hora el circuit de velocitat i gaudir amb la família d'un matí assolellat a les instal · lacions del circuit.

 

L'activitat compta amb l'atractiu de poder recórrer de forma lliure i pam a pam, tot el recorregut de la pista de velocitat que en els grans premis recorren cotxes i motos. L'experiència és molt gratificant, tant per als grans com per als petits. L'organització de l'acte s'havia marcat la xifra de 1500 participants, nombre que s'ha vist superat. Ara toca esperar de nou l'edició de l'any vinent per tornar a gaudir d'aquesta experiència.

 

GALERIA DE FOTOS: PICASA AJUNTAMENT DE MONTMELÓ