Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:00  |  16/06/2019

Data i hora oficial

El temps

La Festa Major dia a dia. Diumenge 1: comiat de festa passat per aigua

2/7/2012

 

 

Les activitats de l'últim dia de Festa Major, van poder realitzar-se, tot i la pluja caiguda, encara que va deslluir algunes. Els actes previstos per la matinal als jardins de la Torreta, es van realitzar a l'interior del Centre Cultural. Aquest va ser el cas de la competició d'escacs, i els concursos de dibuix i de tocs de pilota organitzats per la Penya Pericos.

 

Per la seva banda, la degustació d'aperitius es va realitzar, encara que amb menys públic de l'habitual. L'única activitat que no es va veure trastocada per la pluja va ser el concert de l'Escola de Música que celebrava el seu 25 aniversari. La sala polivalent es va omplir per veure i escoltar als alumnes de l'escola. Com a colofó ??final es va realitzar una projecció amb imatges de l'evolució de l'escola en aquests 25 anys d'activitat.

 

A la tarda, era l'hora dels partits de freakbol, una disciplina que encara no és olímpica però no per això menys divertida. Alguns partits es van anul · lar per falta de competidors, però la majoria es van poder realitzar, sempre sota la pluja.

 

La ballada de sardanes va passar al Casal del Avis. A continuació. l'Orquestra Selvatana es va desplaçar a la Sala Polivalent, on va realitzar un meravellós concert de Festa Major. I sobre les 23 hores, va arribar la sessió de ball de nit, amb el concurs de fanalets inclòs. L'única activitat que es va haver de suspendre va ser la sessió de Dj en els jardins de la Torreta.

 

La Festa Major finalitzarà definitivament el dissabte 6 de juliol, amb el sopar de colles, on es proclamarà la colla guanyadora d'aquest any 2012. De moment, el resultat és de 4 a 3 a favor de Creuats.

 

GALERIA DE FOTOS: PICASSA-AJUNTAMENT DE MONTMELÓ