Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:42  |  17/06/2019

Data i hora oficial

El temps

177 pilots, 47 equips i 24 Hores

5/7/2012

Amb entrada gratuïta, tots els aficionats podran estacionar els vehicles als pàrquings interiors del Circuit


Del 6 al 8 de juliol, el Circuit celebrarà la 18ª edició de les 24 Hores Frigo de Motociclisme, amb 47 equips inscrits i 177 pilots a la prova de resistència. La Sala del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona ha estat avui escenari de la presentació de la cursa, en un acte presidit per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; acompanyat de Vicenç Aguilera, president del Consorci del Circuit de Catalunya; i Sebastià Salvadó, president del RACC, entre altres autoritats.


Vicenç Aguilera: “És una prova entranyable, una cursa dura on el més important és la part esportiva. Tenim 47 equips inscrits, el que motiva tot l’equip del Circuit per tenir una prova d’alt nivell. Els reglaments estan molt equilibrats i permeten fer una prova simpàtica i alhora molt competida”.


Sebastià Salvadó: “Les 24 Hores és una de les proves que constituïa una peça molt important de la “Muntanya Màgica”, des de l’any 1955. La darrera edició a Montjuïc va enllaçar amb la construcció del Circuit de Catalunya i el 1995 es va celebrar la primera cursa de 24 Hores, el que suposa haver fet 49 edicions, que és fantàstic. Esperem anar fabricant aquesta llegenda any a any”.


Ivan Tibau: “La cursa compleix la majoria d’edat, el que vol dir que entre tots l’hem cuidat. Proves com aquesta és on es mostra la germanor entre els participants, i això demostra que és una cursa on tothom hi conviu. Els equips que hi aposten veuen que és més que una cursa”.


També han estat presents els equips Yamalube Folch Endurance i Suzuki Català Dunlop, amb 7 i 5 victòries absolutes a la cursa, respectivament.


Josep Mª Folch, Yamalube Folch Endurance: “Normalment sortim com a favorits però no se sap mai, ja que és molt imprevisible. Les motos modernes són molt bones, el nivell està molt igualat i depens d’un munt de petits factors. El que flaqueja al final és la força de l’equip i dels pilots”.


Eduard Català, Suzuki Català Dunlop: “A l’equip de Folch li tenim molt respecte, és un equip de Mundial. Però això és el que ens fa posar el nostre llistó més alt, concentrar-nos i motivar-nos. L’equip és el més important, els pilots tenen molt potencial però l’equip ha de funcionar”.Entrada gratuïta a les 24 Hores Frigo de Motociclisme

L’entrada és gratuïta per a tots els espectadors, que podran accedir al pàdoc comprant un tiquet de 10 euros a la carpa que hi haurà instal·lada a la rotonda de la benzinera del Circuit de Catalunya. Els Abonats Socis i Oficials del Circuit, a més d’entrada gratuïta durant tot el cap de setmana, també podran accedir lliurement al pàdoc mostrant el corresponent carnet de temporada. Tots els aficionats podran realitzar el pit-walk, dissabte de 12 a 12.45h.


Els vehicles es podran estacionar als pàrquings interiors del Circuit, In1, In2 i In4, sent el pàrquing In3 exclusiu per a motocicletes. També s’ha habilitat una zona de càmping gratuït al bosquet de la Tribuna G (zona de picnic).


El dissabte 7 de juliol, en el marc de les 24 Hores Frigo de Motociclisme al Circuit de Catalunya, també se celebraran les MotoClassic Sèries, campionat de regularitat en circuit per a motocicletes clàssiques que precedirà la cursa de les 24 Hores.