Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:55  |  18/11/2019

Data i hora oficial

El temps

La Festa Major dia a dia. Divendres 29: Flaixbac concentra unes 2500 persones a la Torreta

30/6/2012

Divendres de festa Major va començar amb la jornada de portes obertes a les piscines. Durant el matí, per la seva banda, Esplaia't va organitzar una edició més del Mercat de Xauxa, amb reivindicació inclosa.

 

La tarda i la nit van ser totalment musicals. A les 18 h van actuar a la Sala de la Concòrdia la Coral de la Gent Gran i les corals de Montmeló i Santa Perpètua. La sala es va quedar petita per veure les diferents corals que van exhibir un alt nivell.

 

A la nit, abans de les diferents actuacions musicals, els petits de la Colla de Diables de Montmeló van realitzar una cercavila i van demostrar que els espectacles de foc és cosa de totes les edats.

 

I mentre a l'escenari habilitat a la Quintana, sonaven les notes de l'Orquestra Odissea, als Jardins de la Torreta, començava la Nit Jove de Festa Major. El grup "De cara a la pared" va actuar davant d'un públic ple de fidels seguidors. Rock amb molt mestissatge i sobredosi de bon humor ...

 

I a continuació l'esperat Festival de RàdioFlaixBac "Vaparir Tour". Els tres DJ i presentadors de la reconeguda emissora van fer torns per oferir més de 4 hores de música i grans èxits. Va ser una festa sense treva i amb moltíssima gent. Mes de 2500 joves de Montmeló i comarca van acudir per ballar fins ben entrada la matinada. Sens dubte, ha estat l'activitat més multitudinària de la Festa Major.

 

GALERIA DE FOTOS: PICASA-AJUNTAMENT DE MONTMELÓ