Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:00  |  25/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Inauguració de les obres del pont sobre el riu Besòs i del Mirador sobre l'antic pont

28/6/2012

El divendres 22 de juny de 2012 per la tarda, va tenir lloc el la Sala de la Concòrdia, una interessant xerrada sobre la història del pont del riu Besòs. La conferència va anar a càrrec de la historiadora local M.Antònia Carrasco, que va fer una extensa ressenya del procés de construcció del primer pont del riu Besòs i de l'actual. Unes 80 persones van omplir la sala i van gaudir d'un ampli reportatge gràfic de tots dos ponts.

 

Aquest va ser el preàmbul a la inauguració, el dissabte 23, de les obres del pont del riu Besòs. L'actuació duta a terme per la Diputació de Barcelona, ??ha millorat l'aspecte del pont. S'ha ampliat l'ample de carretera i el de calçada, s'han realitzat millores en els arcs del pont i s'ha il·luminat tot el nou tram.

 

A l'acte va ser presidit per l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, l'alcalde de Montornès, José A. Montero, el Diputat de l'àrea de Territori i Sostenibilitat, Josep Llobet, així com regidors dels dos ajuntaments. També van assistir els alcaldes de Granollers, Parets i Martorell, així com altres personalitats de la comarca i tècnics i responsables de les obres realitzades.

 

Després dels parlaments, el grup d'assistents a l'acte van passejar pel rehabilitat pont i posteriorment es van desplaçar fins al mirador que l'Ajuntament ha construït, aprofitant les restes del primer pont del riu Besòs.

 

El pont, que uneix la carretera de la Roca amb Montmeló, i que és sens dubte, una obra emblemàtica del municipi, ofereix un modern aspecte i millora substancialment la seguretat dels vianants i dels vehicles.

 

GALERIA DE FOTOS: PICASA-AJUNTAMENT DE MONTMELÓ