Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:56  |  26/06/2019

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament de Montmeló presenta el Pla Estratègic a la Fira del Comerç

7/6/2012

Amb motiu de la setena edició de la Fira del Comerç, el dissabte 9 de juny de 2012, l'Ajuntament munta un estand en què es presenta el Pla Estratègic de Montmeló.


El Pla Estratègic ha de ser el full de ruta que guiï a tècnics i polítics municipals durant els propers anys. Per a això s'han creat tot un seguit d'actuacions en diferents fases. Primer s'ha de realitzar un diagnòstic de la situació del municipi. A partir d'aquí, definir solucions i propostes i, finalment, proposar actuacions que defineixin cap a on vol evolucionar el poble.


Tot això ha de comptar amb la participació ciutadana. Us convidem a participar en el Pla Estratègic de Montmeló de manera activa, per poder opinar i decidir el Montmeló del futur.

El calendari d'activitats i reunions del Pla Estratègic començaran a partir del segon trimestre de 2012 i es prolongarà durant un any, fins elaborar el Pla definitiu.


A continuació, us adjuntem una ressenya de "què, com i quan" del Pla Estratègic. Si voleu participar-hi, podeu omplir el formulari adjunt i enviar-lo al departament de Promoció econòmica de l'Ajuntament.


BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ

__________


Què és un Pla Estratègic?

El Pla Estratègic és un programa d’actuació que identifica el que volem ser i com ens proposem aconseguir-ho. És un document de consens on es concreten les grans decisions a prendre avui per tenir demà el Montmeló que la ciutadania vol.


El Pla Estratègic de Montmeló té com a objectius

• Orientar els processos de participació ciutadana del nostre poble.

• Multiplicar l’impacte dels recursos públics a Montmeló.

• Transformar l’indefensió i liindignació en compromís.

• Enfortir les capacitats de Montmeló per fer front a la crisi.


Calendari del Pla Estratègic

1a fase: anàlisi (2n i 3r trimestre de 2012)

Presentació del procés. Diagnosi. Reunions amb els principals agents i organitzacions del municipi. Elaboració d’un primer document. 1a Conferència d’Exploració Estratègica.


2a fase: formulació i presentació de la visió i l'estratègia (4t trimestre de 2012)

Primera redacció del Pla provisional. Laboratoris d’idees ciutadanes.


3a fase: aprofundiment de l'estratègia (1r trimestre de 2013)

Aprofundir en els continguts a partir de reunions dels grups o comissions de treball. Redacció d’una proposta definitiva. 2a Conferència d’Exploració Estratègica.


4a fase: redacció final del Pla i inici de l’impuls i seguiment (2n trimestre de 2013)

Redacció completa i definitiva del Pla. Aprovació del Pla. Selecció dels projectes que constituiran el Pla. Establiment d’accions i compromisos. Elaboració d’una proposta per a l’impuls i el seguiment del Pla.


Informació relacionada