Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:50  |  16/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Pilots i fans amb fam d’espectacle

1/6/2012

Divendres entrenaments lliures 1 i 2 i visita al pit-lane per aficionats amb entrada, Abonats Socis i Oficials del Circuit

 

A les 9.15h de divendres arrenca l’activitat a la pista del Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™ al Circuit de Catalunya. Durant el dia es realitzaran els entrenaments lliures 1 i 2 del Campionat del Món de MotoGP™, amb les categories Moto3™, Moto2™ i MotoGP™. A la tarda, de 17 a 18.30h, els espectadors amb entrada, Abonats Socis i Oficials del Circuit podran realitzar la visita al pit-lane.

 

Avui ha tingut lloc la roda de premsa prèvia al Gran Premi, amb la compareixença de:

 

Jorge Lorenzo: “Arribo en bona forma, molt motivat i molt feliç a casa, perquè sóc de Mallorca però visc a Barcelona. [...] Està sent molt difícil, molta competència al grup davanter, tots som molt constants i amb una gran capacitat física, com Dani Pedrosa o Casey Stoner. No hem d’aturar l’empenta i hem d’evitar caure, que és molt important. Serà difícil mantenir-se en aquesta línia”.

 

Dani Pedrosa: “Les curses aquí són interessants, com van ser les del 2007 i 2009, i crec que el diumenge tindrem bones curses. [...] És molt important estar concentrat i mantenir-se en una bona línia. No hi ha opció de cometre cap error ni anar més lent. Davant la meva afició vull fer un bon resultat i sumar punts”.

 

Valentino Rossi: “Sabem que sota la pluja som ràpids però el nostre objectiu és millorar la moto i ser més ràpids. El Circuit de Catalunya és un dels meus tres traçats preferits: per l’ambient, pels aficionats, perquè normalment el temps és bo i perquè la pista és fantàstica”.

 

Stefan Bradl: “Demà serà un dia dur perquè m’hauré d’adaptar al traçat, ja que tinc les referències de l’any passat amb Moto2™. M’agrada molt aquesta pista i és bona per les motos MotoGP™”.

 

Yonny Hernández: “Estic com a casa perquè el meu equip és d’aquí. Em sento molt bé en aquest traçat i intentaré fer-ho el millor possible”.

 

Entrades al web del Circuit i a les Taquilles

Les entrades pel Gran Premi es poden comprar a www.circuitcat.com o a les Taquilles 1, 2, 3, 4, 6 i 7. Divendres i dissabte a partir de les 8h i diumenge a les 7h. Es podrà accedir al Circuit de Catalunya per les Portes 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 7 en el mateix horari d’obertura de les Taquilles.

 

Viure el Gran Premi de Catalunya al costat dels fans del teu pilot preferit

Els clubs de fans tenen una bona oportunitat de cara als seus seguidors de reunir molta gent al seu voltant. Valentino Rossi tindrà els seus aficionats a la Tribuna C, de la zona 5 a la 13; Pol i Aleix Espargaró tindran el seu club de fans situat a la Tribuna L, a la zona 3; els de Jorge Lorenzo estaran a la Tribuna G, a la zona 10; el club de fans de Maverick Viñales també estarà a la G, a les zones 12, 13 i 14; la Tribuna N ha estat l’escollida per Marc Márquez, on tindrà el seus seguidors, a les zones 36 i 37; i Dani Pedrosa tindrà els seus seguidors a la Tribuna B, a la zona 3.

 

Quan es compren les entrades a través de la pàgina web del Circuit es pot triar la zona de la tribuna que es vol comprar. D’aquesta manera l’aficionat, si ja sap on estarà el seu pilot preferit, pot comprar les entrades corresponents.