Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:02  |  31/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Les parelles lingüístiques del Baix Vallès tornen a fer un “10 cites” a Vallès Visió

15/5/2012

Vallès Visió TV i Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental (OC la Llagosta, SLC Mollet del Vallès, OC Montmeló, OC Montornès, OC Parets del Vallès, SCC del Vallès Oriental)

 

Des de l’emissió de 10 cites a Vallès Visió TV, una sèrie televisiva que mostra històries de convivència entre parelles lingüístiques que formen part del programa Voluntariat per la llengua, Vallès Visió va començar la producció d’un “10 cites local”, és a dir, va començar l’emissió d’entrevistes a parelles lingüístiques del Baix Vallès per compartir l’experiència d’aquest programa. Des d’aquest dimecres 8 de maig, es tornen a emetre entrevistes a parelles lingüístiques, a les 21 h, dins del programa El Calaix.

 

Si us fa gràcia veure diferents parelles lingüístiques que es troben cada setmana. ho podeu fer veient Vallès Visió TV, cada dimecres, a les 21 h, dins del programa El Calaix o a través de la pàgina web: http://www.vallesvisio.cat/, apartat El Calaix.

 

L'objectiu del Voluntariat per la llengua és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

  

Enllaços relacionats:

 

Vallès Visió TV

Voluntariat per la llengua