Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:27  |  14/11/2019

Data i hora oficial

El temps

7.000 assistents al Mulla't i Corre per l'esclerosi múltiple

4/5/2012

La XIIa edició de la campanya Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple, un acte esportiu que dóna suport a la lluita contra aquesta malaltia. va comptar amb la participació de 1.500 atletes. En total, més de 7.000 persones van participar en els diferents actes organitzats en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) diumenge al Circuit de Catalunya.


El guanyador de la cursa de 10.000 metres en categoria masculina va ser Pol Guillén, amb un temps de 30 minuts i 46 segons. En categoria femenina, el primer lloc va ser per Raquel Parrado amb 37 minuts i 18 segons.


En la cursa atlètica popular i familiar de 5.000 metres en categoria masculina, el guanyador va ser José Luis Blanco amb 17 minuts i 12 segons. En categoria femenina, Josefina Toscano va ser la primera amb un temps de 22 minuts i 34 segons.


Pel que fa a la cursa d’1 milla atlètica per a adults, Sergi Luque i Marta Moragas van arribar en primer lloc en categoria masculina i femenina, respectivament.


Finalment, en la cursa d’1 milla atlètica infantil el guanyador va ser Antonio López i la guanyadora Anna Saperas.


La competició, que va comptar amb una àrea lúdica, va estar organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló i va comptar amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport.


Si vau participar al Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple i voleu consultar el vostre temps ho podeu fer a aquest enllaç: www.mitjaterrassa.com