Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:58  |  18/09/2019

Data i hora oficial

El temps

Neix un nou festival de música electrònica: Montmeló Two Days

5/4/2012


Ja estan a la venda les entrades.

El festival es celebrará els dies 8 i 9 de juny de 2012


Montmeló Two Days és un nou festival de música electrònica de ball. Dues dates per anotar al teu calendari: divendres 8 i dissabte 9 de juny. Un aforament per a 60.000 persones en una superfície de 16.500m ² en pro del divertiment.


Aquesta primera edició, el festivalse desenvoluparà durant dues jornades. En cadascuna d'elles dos vessants electròniques ben diferents. Blau turquesa per al divendres (Groove Day), amb artistes nacionals i internacionals dins d'un àmbit més "underground-dance". Dissabte serà el dia rosa (Celebrities Day), i comptarà amb la participació d'un sorprenent elenc de pesos pesants de la música de ball més coneguda i comercial.


Un altre gran atractiu d'aquest esdeveniment és com no el seu emplaçament. Proper a les localitats de Montmeló i Granollers, la qual cosa assegura al cent per cent la connexió en transport.


Per fer-ho tot més fàcil Montmeló Two Days disposarà d'una zona d'acampada acotada, dins el mateix recinte del festival. 6.000m ² amb dutxes, lavabos i altres serveis.


Les entrades ja són a la venda. Per consultar tots els detalls sobre el festival, podeu visitar la pàgina web:

http://www.montmelotwodays.com/es/