Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:20  |  25/06/2019

Data i hora oficial

El temps

L’Autoescola Montornès s’adhereix al Voluntariat per la llengua

30/3/2012

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l’Autoescola Montornès, de l’avinguda Pompeu Fabra, 8, local C de Montmeló, han signat un acord de col•laboració per promoure l’ús i l’aprenentatge del català entre els seus clients.

 

L’Autoescola Montornès, establerta a Montmeló des del 2005 disposa d’aules altament qualificades i informatitzades per a l’aprenentatge teòric de la conducció. A més té el valor afegir de poder oferir l’experiència de més de 20 anys al servei de l’ensenyament per obtenir tota classe de permisos de conduir, ja que van començar el 19 81 amb l’establiment que tenen a Montornès.

 

L’Oficina de Català de Montmeló ha distribuït a l’establiment adherit un adhesiu que l’identifica com a col•laborador de la campanya i li ha ofert tota la informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, Voluntariat per la llengua...).

“Establiments col·laboradors” s’emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.