Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:36  |  16/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Més de 100 nenes competeixen a la final comarcal de rítmica a Montmeló

22/3/2012

El Pavelló Poliesportiu és la seu escollida una any més per a realitzar la Final Comarcal del Vallès Oriental de Gimnàstica Rítmica. El diumenge, 25 de març de 2012, més de 100 competidores de les diferents modalitats de rítmica, passaran pel parquet de la pista municipal amb l'objectiu de classificar-se per la final territorial.

 

 

 

 

El MAR (Montmeló Associació de Rítmica), que és el club organitzador, es medeix al Club Esportiu Llinars i al Vallesà de Rítmica Cardedeu. Les categories que disputen aquesta prova van des de prebenjamí fins a cadet, en les modalitats A (amb aparells) i B (mans lliures).

 

 

 

 

La matinal de rítmica comença a les 11.00 i acaba a les 13.30 h amb el lliurament de premis i obsequis.

 

 

 

 

El club MAR compta amb un bon nivell i està esperançat en poder classificar al major nombre de nenes per a la competició territorial. Els organitzadors esperen tenir una gran afluència de públic i desitgen que aquesta final comarcal sigui l'aparador ideal per mostrar el progrés de les petites gimnastes de Montmeló. La competició servirà a més com a assaig del Torneig Barcelona Comarques que organitzaran el proper juny i que reunirà aproximadament 500 gimnastes.

 

 

MAR Montmeló Associació de Rítmica

Pavelló Poliesportiu Municipal

Carrer del Dr. Ferran s/n