Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:36  |  25/06/2019

Data i hora oficial

El temps

14a edició del Voluntariat per la llengua amb la col·laboració de la Colla de Geganters

16/11/2011

Dijous 10 de novembre, a les 19.30 h, a la sala de la Concòrdia de l’Ajuntament, va tenir lloc la presentació de les parelles de la 14a edició del Voluntariat per la llengua de Montmeló.

En aquesta ocasió, es va comptar amb la intervenció de la regidora de Cultura, Carme Palacios, que va donar la benvinguda a totes les parelles lingüístiques d’aquesta nova edició, i com a representants de la Colla de Geganters de Montmeló, el Sr. Francesc Ductuyat, Cap de Colla, i el Sr. Carmelo Martínez, coordinador.

Voluntaris, aprenents i alumnes del curs de català per a adults del Bàsic 1, en total una quarantena de persones, van assistir a la presentació i van poder conèixer de primera mà l’entitat, la història dels gegants i les etapes de la seva creació i el programa del Voluntariat per la llengua, que alguns desconeixien.

Durant l’acte es va informar dels premis que ha rebut el programa del Voluntariat per la llengua: el primer Guardó Salvador Casanova i Grané i el premi Market place. També es va informar del nou acord signat amb l’hipermercat Esclat Bon Preu de Montmeló i dels propers que ben aviat se signaran.

A més, es va fer el lliurament de carnets i de material de suport, entre el qual hi havia un llistat amb els teatres, museus i monuments de Catalunya on presentant el carnet del Voluntariat s’aconsegueixen importants descomptes i entrades 2x1 i un recull de textos i suggeriments per parlar elaborat especialment per al Voluntariat lingüístic i anomenat “Viatgem pel món”.

Com a cloenda de l’acte, es va projectar el flashmob, l’aplec llampec, que es va fer el mes de juliol a Arenys de Mar i on van participar moltes colles de gegants d’arreu de Catalunya. Seguidament, els assistents van sortir al vestíbul de l’Ajuntament on hi havia la Montserrat, en Malús i tota la resta de gegantons i van poder tocar-los i portar-los.

Més informació sobre el Voluntariat per la llengua:
Per participar-hi o rebre’n més informació, cal adreçar-se a l’Oficina de Català (pl. de la Vila, 1) o trucar al telèfon 93 572 00 00 (ext. 144).

Vallès Visió:

La presentació de la 14a edició va ser notícia a Vallès Visió, només cal clicar aquí per veure-la.