Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:11  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Els futurs Campions del Món al Circuit

15/6/2011

El Campionat d’Espanya de Velocitat de motociclisme disputarà la tercera prova de la temporada al Circuit de Catalunya els propers dies 18 i 19 de juny. Es podrà veure sobre la pista les curses de les categories de 125GP, Moto2, Stock Extreme i la Kawasaki Ninja Cup, que reuniran 135 pilots en competició durant el cap de setmana.

La categoria de 125GP porta al Circuit un total de 31 pilots, gairebé la meitat dels quals són espanyols i la resta italians, francesos, anglesos i, en menor mesura, procedents de Brasil, Austràlia, Japó i República Txeca. Lideren la categoria amb els mateixos punts els dos pilots del Team Catalunya Caixa Repsol, Àlex Màrquez i Àlex Rins. Els joves pilots que competeixen a 125GP procedeixen de les diferents copes de promoció del país i troben al CEV una plataforma per fer el salt al Mundial. Molts dels pilots que han passat pel CEV en els darrers anys ara estan al Mundial de MotoGP, en 125cc o Moto2.

En el seu segon any, Moto2 seguirà com a base de desenvolupament dels prototips que posteriorment ompliran la graella de sortida del Campionat de Moto2 del Mundial. Seran 39 els pilots que disputaran al traçat català la tercera cita de la temporada, entre els quals es troben els dos pilots del Gigaset Laglisse que lideren el campionat, Carmelo Morales i Jordi Torres, que compaginen el CEV amb el Mundial de Moto2.

Un total de 40 pilots es disputaran la prova del Circuit a Stock Extreme, categoria que comptarà amb la graella més multitudinària del cap de setmana. Després de guanyar a Jerez i Motorland, Santiago Barragán intentarà fer-se amb la tercera victòria consecutiva. El líder guarda una distància de 10 punts amb el segon classificat, Javier del Amor.

La copa monomarca Kawasaki Ninja Cup en la seva cinquena edició posarà sobre la pista 25 Kawasakis, amb pilots majoritàriament espanyols i alguna representació alemanya, francesa i argentina.

Entrada gratuïta pel CEV
Tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit de Catalunya poden gaudir del Campionat d’Espanya de Velocitat gratuïtament. Es podrà accedir al Circuit de Catalunya a partir de les 8.30h. Dissabte, per les Portes 1, 3 i 5, i diumenge per les Portes 1, 3, 4, 5 i 7. Els vehicles es podran estacionar als pàrquings A, C, D i In6.


Font: Circuit de Catalunya