Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:43  |  27/06/2019

Data i hora oficial

El temps

SuburbiA: segona mostra del Taller de Teatre a l'Institut Montmeló

20/5/2011

El grup del Taller de Teatre de l’Institut Montmeló presenta avui divendres 20 de maig, a les 20 h del vespre a la Sala Polivalent, l’obra SuburbiA, d'Eric Bogosian.

Aquest migdia l’han representat per primera vegada davant dels companys i companyes de l’institut i professors. La directora de l’obra i professora del taller, Núria Colàs, ha destacat que fins ara aquests tallers han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona i que de cara a la propera edició potser hi haurà canvis. Tot i això, ha animat a tots els alumnes a apuntar-se en el proper taller ja que l'Ajuntament de Montmeló farà tot el possible perquè es puguin realitzar sempre que hi hagi un número suficient d'alumnes.

SuburbiA

Interpretada per:

  • Jessica Martín (Bob)
  • Jordi Feito (Jeff)
  • Marc Carro (Tim)
  • Martina Penco (Norman)
  • Ylenia Nievas (Pakeesa)
  • Marta Cajaraville (Bee-Bee)
  • Laura Álvarez (Sooze)
  • Oriol Fernández (Pony)
  • Laura Grande (Erica)

Adaptació i direcció de Núria Colás.

Agraïments a Albert Arcas i al departament d'estètica i perruqueria de l'Institut Montmeló.

Sinopsis: Reflexions sobre l'existència i els diferents punts de vista d'una colla d'amics que es troben sempre a la cantonada d'una tenda 7-eleven. Alguns creuen en la justícia, d'altres han abandonat qualsevol esperança, n'hi ha que han triomfat i d¡altres que somien fer-ho. En qualsevol cas, tots tenen la seva particular manera de tirar endavant i sobreviure en una societat ferida per l'economia, les malalties, la insolidaritat, el racisme, l'homofòbia i tants d'altres mals que perduren avui dia.

Més informació sobre el Taller de Teatre

El Taller de Teatre és una activitat formativa adreçada als alumnes dels Instituts d’Ensenyament Secundari, la finalitat de la qual és potenciar la formació integral dels participants, desenvolupar la seva capacitat expressiva i sensibilitat artística. Les sessions són impartides per llicenciats en Art Dramàtic i experts en pedagogia teatral i tenen com a estructura bàsica el que seria la iniciació a les tècniques teatrals, proposta i memorització del text, muntatge, assaigs i representació pública al teatre del municipi. Es realitza en una sessió de tres hores a la setmana fins a complimentar les hores adjudicades al taller, incloent assaigs, generals, muntatge i representacions. El mòdul actual és de 75 hores, s’inicia a l’octubre i conclou al maig. El taller pot ser de 12 a 18 participants i està adreçat a dos tipus de grups d’alumnes diferenciats per edats: de 12 a 14 anys i de 15 a 18 anys.

Aquest programa organitzat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, rep el suport dels ajuntaments participants de la província i l’estreta col·laboració dels centres d’ensenyament secundari, i dóna servei pedagògic i artístic de qualitat als joves a través de l’experimentació i el joc dramàtic.