Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:21  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

Dijous 19 de maig, primera activitat del cap de setmana del Gran Premio de España Santander de Formula One

16/5/2011

El Gran Premio de España Santander de Formula One començarà el dijous 19 de maig amb una de les activitats més valorades pels aficionats, la visita al pit-lane i la signatura d’autògrafs. Aquestes accions apropen la Fórmula 1, equips i pilots, als aficionats amb entrada pel Gran Premi al Circuit de Catalunya, així com també a Abonats Socis i Oficials.


El dijous 19 de maig, el Circuit de Catalunya obrirà a les 9h. Es podrà accedir a les instal·lacions per les Portes 1, 2, 3, 4, 6 i 7. La visita al pit-lane es podrà realitzar de 10 a 12h i de 16 a 19h, amb la participació dels equips i pilots del Mundial de F1 2011, que signaran autògrafs durant 15 minuts. No hi ha una hora assignada per a cada equip, que farà sortir els seus pilots de manera lliure en l’horari de la visita al pit-lane.


Els pilots de l’Scuderia Ferrari Marlboro realitzaran aquest acte de signatura de forma més privada, per 75 persones prèviament seleccionades pel Circuit de Catalunya entre el públic assistent el mateix dijous. Aquests aficionats podran tenir la firma dels dos pilots, Fernando Alonso i Felipe Massa. L’acte tindrà una durada de 15 minuts, la mateixa que la resta d’equips.


Durant la visita del pit-lane l’Scuderia Ferrari Marlboro tindrà igualment els boxs oberts per tal que els aficionats puguin veure les instal·lacions de la mítica Scuderia.


L’Scuderia Ferrari Marlboro i el Circuit de Catalunya han decidit realitzar l’acte d’aquesta manera de comú acord, per aconseguir el millor funcionament possible d’una jornada dedicada als aficionats.


La visita al pit-lane i la signatura d’autògrafs és un altre exemple de la bona relació entre el Circuit de Catalunya i la Fórmula 1, amb una activitat que estreta els vincles emocionals amb els equips.


NOTA: El dijous 19 de maig no és una jornada de portes obertes. Tots els espectadors que vulguin accedir a les instal·lacions del Circuit de Catalunya han de tenir l’entrada pel Gran Premi o ser Abonats Socis o Oficials del Circuit.
Circuit de Catalunya