Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:51  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

2.300 participants en el “Mulla’t i corre” per l’esclerosi múltiple al Circuit de Catalunya

28/4/2011

El diumenge dia 17 d'abril va tenir lloc al Circuit de Catalunya la XIa edició de la campanya “Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple”, un acte esportiu que dóna suport a la lluita contra aquesta malaltia. 2.300 atletes i patinadors es van inscriure a les diverses curses i més de 8.500 persones van assistir al Circuit de Catalunya.

A les diverses curses que es van organitzar al llarg del matí per donar suport a la lluita contra l’esclerosi múltiple hi van participar Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport; Albert Marco, director del Consell Català de l’Esport; Antoni Guil, Alcalde de Montmeló; Josep Mayoral, Alcalde de Granollers; Rosamaria Estrany, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i David Otero, president de l’Associació Mitja Marató de Terrassa.

L’acció solidària és una competició popular d’atletisme i patinatge que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i que col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cedint l’import de les inscripcions que realitzen les persones participants. Consta de 3 curses d’atletisme ( 10.000m, 3.000 m i la milla, per a nens) i 3 curses de patins (Milla adults, milla infantil i dues voltes al Circuit). A banda de les curses, petits i grans van poder gaudir d’un espai lúdic amb globus aerostàtic, camps de futbet, camps de bàsquet, inflables i rocòdrom obert a tothom.

L’acte va estar organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló i ha comptat amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport.

Guanyadors de les curses

El guanyador de la cursa de 10.000 metres en categoria masculina va ser Marc Otero Fernández, amb un temps de 32 minuts 54 segons. La guanyadora en categoria femenina, Yolanda Riera Gironza, va fer un temps final de 39 minuts i 28 segons. En la cursa de 3.000 metres, el guanyador en categoria masculina va ser Andrés Sánchez Martínez amb 9 minuts i 8 segons i en categoria femenina Laura Martín amb 10 minuts i 47 segons.

Més fotografies
A la galeria fotogràfica de la pàgina web.