Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:20  |  17/07/2019

Data i hora oficial

El temps

El Circuit apropa el Gran Premi de Catalunya als aficionats de Jerez

29/3/2011

De l’1 al 3 d’abril el Circuit de Catalunya es desplaçarà al circuit de Jerez amb motiu del Gran Premi d’Espanya de MotoGP per oferir als aficionats una promoció exclusiva: un 2 x 1 en la compra d’entrades pel Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP, que es disputarà del 3 al 5 de juny.


El traçat català promocionarà la cinquena cita del Mundial de Motociclisme amb un estand a la zona comercial del circuit de Jerez. En aquest espai, tots aquells aficionats que ja tenen entrada del Gran Premi d’Espanya de MotoGP, podran beneficiar-se d’un 2 x 1 en la compra d’entrades pel Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP, ja sigui per una entrada de Pelouse com per una entrada de Tribuna. La promoció només serà vàlida in situ per tots aquells amb entrada del Gran Premi d’Espanya de MotoGP.Descomptes de prevenda fins el 15 d’abril


A banda d’aquesta acció puntual a Jerez, els aficionats poden comprar les seves entrades pel Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP amb descompte de prevenda fins el 15 d’abril. Els punts de venda són: www.circuitcat.com; Punt d’Atenció al Client, darrere de la Tribuna Principal, de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15 a 18h, i divendres de 9 a 14h; a les oficines del RACC; al ServiCaixa de “La Caixa”; a centres El Corte Inglés; i a Ticketmaster, que inclou Viajes Carrefour, FNAC i Halcón Viajes.


Els usuaris de la RACC Master tenen un 5% de descompte en un màxim de 4 entrades, els del Carnet Jove un 20% a partir de la tarifa final, i els nens de 5 a 14 anys tenen el 50% de descompte en la compra de l’abonament.


Totes les entrades són vàlides per als 3 dies d’activitat a la pista al Circuit de Catalunya, del 3 al 5 de juny de 2011.Font: Circuit de Catalunya