Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

13:25  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • Competició de rítmica a Montmeló

  11 de març de 2020

  SE SUSPÈN EL TORNEIG VILA DE MONTMELÓ DE RÍTMICA

  Atès el comunicat que ha emès el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya en relació amb el coronavirus i les mesures de prevenció per la seva contenció en l'àmbit educatiu, el Consell Esportiu del Vallès Oriental ha decidit suspendre la celebració de les activitats d'esport escolar en horari no lectiu al Vallès Oriental, que impliquen la participació de centres educatius, clubs i entitats de la comarca.

 • Partits de futbol

  11 de març de 2020

  SE SUSPÈN LA COMPETICIÓ DE FUTBOL I FUTBOL SALA

  La Federació Catalana de Futbol ha decretat la suspensió a partir d'avui de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d'àmbit estatal no professionals, per un termini de dues setmanes. Per això recomana a les federacions territorials la suspensió a partir d'avui de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d'àmbit autonòmic, per un termini de dues setmanes.

 • Coronavirus a Montmeló

  10 de març de 2020

  NOVA INFORMACIÓ SOBRE EL CORONAVIRUS

  Arran de l’epidèmia del coronavirus el telèfon 061 Salut Respon està rebent una allau de trucades i ha crescut de manera extraordinària els últims dies.

 • Coronavirus a Montmeló

  4 de març de 2020

  INFORMACIÓ SOBRE EL CORONAVIRUS

  El coronavirus és un tipus de virus que circula entre els animals però alguns d’ells també poden afectar a éssers humans i poden causar problemes respiratoris que majoritàriament produeixen simptomatologia lleu. Un nou tipus de coronavirus és la SARS-CoV-2, identificat a la Xina a finals de 2019, i 8 de cada 10 persones afectades poden tenir símptomes lleus.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA