Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:54  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Mediació d'habitatges buits per a lloguer assequible

Mitjançant la Xarxa de Mediació pel Lloguer Social de la Generalitat de Catalunya, integrada dins la Brosa comarcal d'Habitatge s'ofereix un servei gratuït de mediació entre persones propietàries d'habitatges i persones que busquen habitatge en règim de lloguer, cercant la millor opció per ambdues parts, i oferint tots els mitjans necessaris i adients per formalitzar un acord mitjançant el contracte de lloguer.

 

Aquest servei que té l'objectiu d'incrementar l'oferta de lloguer a preus moderats compta amb el suport de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, del Consell Comarcal del Vallès Oriental i de l'Ajuntament de Montmeló.

 

Tants els propietaris dels habitatges com les persones que vulguin llogar gaudeixen d'una sèrie d'avantatges i garanties si signen el contracte d'arrandament mitjançant l'Oficina d'Habitatge.

 

On uns podeu adreçar?

Les persones propietàries i les possibles llogateres, ham de formalitzar una sol·licitud d'inclusió al programa o de petició d'habitatge a l'Oficina Comarcal del Vallès Oriental i a l'Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament de Montmeló. Visites amb cita prèvia

 

  • OLH Ajuntament de Montmeló
  • Tel. 93 572 00 00
  • Plaça de la Vila, 1 - 08160 Montmeló
  • Dimarts i dijous, de 16 a 18.30 h

Internet

PER INTERNET

No

Telèfon

TELÈFON

No

Presencial

PRESENCIAL

No

Informació relacionada


Data de modificació: 06/04/2022 09:50:38