Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:33  |  27/01/2022

Data i hora oficial

El temps

Subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

Quin és el termini per presentar la sol·licitud?

El termini de presentació comença a partir de l’endemà de la publicació de la Resolució de la convocatòria, el 7 de juliol de 2020 i s’estén fins al 18 de setembre de 2020.

 

Com es sol·licita?

Telemàticament, dins del termini de la convocatòria, amb formulari en línia de l’AHC, on caldrà també adjuntar la documentació requerida a l’annex 1 de la convocatòria.

 

Qui es pot beneficiar d’aquest programa d’ajuts?

 • Les juntes o comunitats de propietaris, o les agrupacions de les mateixes; els propietaris d'edificis de tipologia residencial col·lectiva sense divisió horitzontal o d'habitatges unifamiliars aïllats o agrupats en filera.
 • Les societats cooperatives; les empreses constructores, arrendatàries o concessionàries dels edificis.

 

Quins requisits han de complir els edificis?

Edificis plurifamiliars, unifamiliars aïllats o unifamiliars en filera, que siguin majoritàriament domicili habitual i permanent. En funció de l’actuació a realitzar hi ha requisits d’antiguitat de fins a 24 anys, quedant excloses les obres de gran rehabilitació.

 

Prèviament a la sol·licitud de l’ajut i a l’inici de les obres de rehabilitació, han de disposar de l'informe d'avaluació de l'edifici (IAE), que ha de contenir l'informe de la inspecció tècnica de l'edifici (IITE), presentat a l'AHC dins dels 4 mesos des de la seva emissió, i el certificat d'eficiència energètica (CEE) amb l'etiqueta energètica (EE).

Quines despeses son subvencionables?

El pressupost de la part subvencionable de l’empresa que ha de fer les obres, els honoraris professionals, les Despeses de tramitació i altres gestións justificades, tots ells sense impostos ni taxes.

 

Quines son les actuacions subvencionables?

 • LINIA-1.  Foment de la millora de l’eficiència energètica i sostenibilitat, basada en millores en l’envolupant i les instal·lacions.
 • LINIA-2.  Foment de la conservació, per a les actuacions en aquells aspectes que la IITE qualifiqui com a deficiències importants, greus o molt greus, i de la millora de la seguretat d'utilització i de l'accessibilitat.

 

Quina la quantia màxima?

La quantia total de l’ajut serà variable segons l’actuació fins a un màxim del 35% de la part subvencionada i fins a un límit màxim global de 14.000 €/habitatge + la part corresponent als locals.

 


Internet

PER INTERNET

No

Telèfon

TELÈFON

No

Presencial

PRESENCIAL

No

On es fa
 • OAC (Oficina d'atenció a la ciutadania)
 • Nom comercial:

  Oficina d’Atenció al Ciutadà

  Adreça:

  Plaça de la Vila, 1

  Telèfon:

  93 572 00 00

  Correu-e:

  oac@montmelo.cat

  Horari:

  Atenció amb cita prèvia:

  - De dilluns a divendres, de 08:00 a 14:00

  - Dimarts i dijous, de 16:00 a 18:30 (excepte juliol i agost)Informació relacionada


Data de modificació: 10/07/2020 09:16:36