Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:36  |  09/04/2020

Data i hora oficial

El temps

Subvenció pel suport a esportistes en categoria individual

L’objecte de les presents bases és definir el conjunt de condicions i el procediment a seguir per a la sol·licitud de la concessió, justificació i cobrament de la subvenció que atorga l’Ajuntament de Montmeló a esportistes que practiquen disciplines en categoria individual, residents a Montmeló. Seran objecte les persones que practiquen disciplines esportives i participin en competicions esportives oficials. Així com, concentracions de tecnificació per la millora de les seves condicions individuals.


La subvenció regulada en aquestes bases són, a tots els efectes, despeses de dret públic, i tenen caràcter propi, voluntari i eventual.

 

Com iniciar el tràmit:

 

 

 

 

 


QUI HO POT DEMANAR

Podran sol·licitar la subvenció les persones físiques, residents a Montmeló, practicants de disciplines esportives en categoria individual, que participin en esdeveniments oficials i que no tinguin un contracte professional per fer-ho. Es contemplen les competicions esportives oficials, així com en programes i/o concentracions de tecnificació per la millora de les seves condicions individuals i que no es trobin incloses en cap altre programa municipal de subvencions.


Com iniciar el tràmit


Presencial

 • OAC (OFICINA D'ATENCIÓ A LA CIUTADANIA)
 • Nom comercial:

  Oficina d’Atenció al Ciutadà

  Adreça:

  Plaça de la Vila, 1

  Telèfon:

  93 572 00 00

  Correu-e:

  oac@montmelo.cat

  Horari:

  Horari de registre d’entrada de documents:

  - De dilluns a divendres, de 08:00 a 14:00

  - Dimarts i dijous, de 16:00 a 18:30 (excepte juliol i agost)


DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 

 

Un cop finalitzat el termini, la documentació entregada serà avaluada segons els barems establerts a les bases i es resoldrà la convocatòria.
Data de modificació: 16/09/2019 10:02:11