Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

15:02  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Notícies

RSS 2.0

 • Guarnim Montmeló

  5 de desembre de 2022

  L’Ajuntament organitza per tercer any el concurs de guarniment de balcons, finestres, tanques, façanes i aparadors per aquest Nadal

  Amb la nova campanya EMOCIONA'T arriba un any més, el concurs de guarniment de balcons que aquest any incorpora també els aparadors de les botigues i els establiments de restauració.
   
  Per participar en el concurs, cal inscriure’s prèviament a través del formulari del web o bé presencialment a l’Oficina d’atenció a la ciutadania, hi ha temps fins el dia 11 de desembre.

 • Plànol de la Plaça Gran

  3 de desembre de 2022

  Ja pots participar telemàticament en el procés "Repensem entre tothom la plaça Gran"

  Un cop realitzats els dos tallers presencials, diumenge 20 de novembre i dissabte 26 de novembre, iniciem el procés de participació telemàtica a través del formulari web que trobaràs en aquest enllaç. 
   
  L’espai de la plaça Gran viurà canvis importants durant els propers anys. Amb la remodelació de l’àmbit del soterrament del ferrocarril entre el carrer Pompeu Fabra (no inclosa) i el final del soterrament en direcció Girona. Amb aquestes obres l’espai de la plaça Gran s’incorporarà...

 • RallySpint RACC

  2 de desembre de 2022

  Ja disponibles les entrades del RallySpint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya

  L’últim esdeveniment del calendari esportiu de la pista mundialista se celebrarà el proper 18 de desembre. Els fons recaptats seran donats a La Marató de TV3.

 • Pilates per embarassades

  2 de desembre de 2022

  Pilates per a embarassades al Pavelló Municipal

  L'oferta de les activitats dirigides del pavelló municipal inclou sessions de pilates dirigides a embarassades.

  Les classes de pilates per embarassades es realitzen els dimarts i dijous de 18.15 a 19 hores.

 • MonSalut parla de les malalties cardiovasculars a Ràdio Montmeló

  1 de desembre de 2022

  Ràdio Montmeló s’adhereix a La Marató de TV3 amb l’espai de salut mensual, el podcast MonSalut

  L’espai de salut de Ràdio Montmeló, MonSalut, podcast que s’emet el segon dimarts de cada mes, ha dedicat els seus dos programes a la salut cardiovascular adherint-se al missatge d’aquest any de La Marató de Tv3.

 • Canal WhatsApp Automatitzat

  1 de desembre de 2022

  Ja estàs donat d'alta al canal de WhatsApp?

  Guarda el número 677 102 452 i envia un missatge amb la paraula “Hola”. A través d’aquest número la ciutadania pot comunicar-se amb l'Ajuntament així com informar d’incidències, consultar les notícies municipals, l’agenda d’activitats, les farmàcies i les adreces i telèfons municipals.

 • Sessions de sensibilització a monitores de menjador

  30 de novembre de 2022

  Sessions de sensibilització a monitores de menjador

  Les sessions de sensibilització tenen l’objectiu de reflexionar sobre les actituds lingüístiques. Els estudis de sociolingüística revelen que una de les variables més importants a l’hora d’usar una llengua és tenir una actitud positiva. 
   
  Oficina de Català de Montmeló - Aquestes sessions organitzades pel Consorci per la Normalització Lingüística van adreçades a diferents col·lectius que tenen contacte amb el poble i per tant han de fer ús de la llengua. En el cas del nostre...

 • mesures extraordinàries per situació de sequera

  30 de novembre de 2022

  Ban de l'alcaldia sobre l'adopció de mesures extraordinàries per situació de sequera

  A causa de la situació d’escassetat extrema d’aigua, l’Agència Catalana d’Aigua ha declarat l’Estat d’Alerta per sequera a la unitat d’explotació 13 Embassaments del Ter-Llobregat, a la qual pertany Montmeló.
   
  Aquest estat provoca que s’hagin de prendre tot un seguit de mesures i restriccions, estipulades en el Pla d’emergència en situacions de sequera:
   
  ACTIVITAT DOMÈSTICA
  Els volums lliurats per a abastament de població no poden superar una dotació màxima equivalent...

 • Ple Ajuntament de Montmeló

  30 de novembre de 2022

  Resolucions del Ple Ordinari del 29 de novembre de 2022

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que va tenir lloc el 29 de novembre de 2022, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, va tenir les següents resolucions:
   
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 25 D'OCTUBRE DE 2022. No es vota 
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA
  2.- APROVAR INICIALMENT EL REGLAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D'HABITATGES BUITS DE MONTMELÓ. Aprovada per unanimitat.3.- RATIFICACIÓ DE...

 • Instituto Nacional de Estadística

  28 de novembre de 2022

  Obert el període d'inscripció al cens electoral per a les persones estrangeres amb dret a votar a les properes eleccions municipals i al Parlament Europeu

  Està obert el període per tal que les persones estrangeres que tinguin dret a votar en les eleccions municipals i al Parlament Europeu puguin sol·licitar la inscripció al cens electoral. Els ciutadans de la Unió Europea (UE), no espanyols, residents a Espanya, podran votar a les eleccions municipals i al Parlament Europeu si estan inscrits al cens electoral i tenen divuit anys complerts el dia de la votació. Per la inscripció al cens electoral és necessari la inscripció prèvia al Padró...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA