Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:41  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Dilluns 21 de novembre s’inicien les obres al carrer Mossèn Jacint Verdaguer

  • Obres al carrer Mn Jacint Verdaguer

    Obres al carrer Mn Jacint Verdaguer

18/11/2022

Tal com s’ha anat anunciant, arriba el torn de les obres d’urbanització del tram del carrer Jacint Verdaguer entre el carrer de Vic i el carrer de Federico Garcia Lorca que provocarà el tall d’aquest tram de carrer al trànsit de vehicles.

 

El projecte aprovat recull les obres a executar per modificar la urbanització i transformar aquest tram de carrer de 8 m d’amplada en “plataforma única” mantenint el trànsit de vehicles. Amb aquesta tipologia de carrer de plataforma única s’aconsegueix un recorregut adaptat augmentant l’amplada de voreres i millorant la mobilitat dels vianants. 

 

Els treballs previs, demolicions, desmuntatges, la col·locació del nou paviment, la senyalització, el nou sanejament i la nova instal·lació d’aigua, el nou enllumenat, la instal·lació per a les telecomunicacions, desmuntatge i soterrament de les línies elèctriques, i l’enjardinament de la zona té un cost de 168.233,92€ IVA inclòs.

 

El termini previst per a l’execució de les obres d’urbanització és de tres mesos, per tant, es preveu la finalització a finals del mes de febrer.Data de modificació: 24/11/2022 13:43:03