Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

07:12  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

El Centre de Formació de Persones Adultes de Montmeló incorpora novetats al curs 22-23 i aposta per col·laborar amb altres equipaments locals

 • Grup de persones usuàries del Trencadís en el CFA Montmeló

  Grup de persones usuàries del Trencadís en el CFA Montmeló

 • Cursos i clases en el CFA Montmeló

  Cursos i clases en el CFA Montmeló

9/11/2022

El principal objectiu que s'ha marcat el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) de la G2M per aquest curs és donar prioritat al treball cooperatiu i crear sinergies en el territori. Per això aposta per col·laboracions amb diferents equipaments i serveis municipals.

D'aquesta manera el CFPA vol visibilitzar la seva oferta formativa a la resta de centres i a l'hora vol aconseguir facilitar l'aprenentatge de l'alumnat i atendre la diversitat de tal manera que l'alumnat tingui opcions d'avançar, progressar i aconseguir els seus propòsits.

Aquestes sinergies col·laboratives ja estan veient els seus fruits en forma de tallers, cursos i sessions formatives amb diferents centres educatius i socials.

Taller de lectura amb el Centre Ocupacional El Trencadís

 • Es tracta d'un Taller de Lectura, en què es treballen les habilitats lectores de les persones usuàries del Centre, que lidera la professora María José de l'Escola d'Adults. S'han fet dos grups de 8 i 9 persones segons el nivell de lectura i escriptura que tenen. A través de textos engrescadors, notícies actuals i llibres senzills, es realitzen lectures del text i tot un seguit d'exercicis per comprendre allò que s'ha llegit, amb preguntes orals i escrites, jocs.

 

Aprenentatge de la llengua amb l'Escola de Música

 • Alumnes nouvinguts de diferents cursos de l'Escola usaran el cant i la música per a l'aprenentatge de la llengua, amb el suport de l'Alba, professora de l'Escola de Música.

 

Grup de conversa i parelles digitals amb l'IES Montmeló

 • Alumnes de l'IES Montmeló faran grups de conversa amb la professora Zoila per tal de millorar les competències lingüístiques en llengua catalana.
 • Sota el nom de "Parelles digitals", alumnes joves de l'IES amb altes competències digitals acompanyaran alumnes del Centre de Formació d'Adults per aprendre a utilitzar o millorar les competències amb l'ordinador i telèfon mòbil, per tal de potenciar l'intercanvi i coneixement mutu. Aquesta activitat es realitza dintre del Servei Comunitari de l'IES Montmeló.

 

Cursos amb el Casal de la Gent Gran

 • El CFA fa una sèrie de cursos adreçats a usuaris del Casal per a l'adquisició de competències bàsiques en tecnologies de la informació i la comunicació per desenvolupar-se en la societat actual.

 

Monogràfics formatius amb Promoció Econòmica

 • Al llarg de curs en Jonathan, professor del CFA Montmeló, portarà a terme diferents monogràfics per augmentar els coneixements en Word, Excel i Internet.

 

Treballar de manera transversal entre els diferents centres educatius i socials, pot enriquir de manera exponencial els coneixements de l'alumnat i de les persones usuàries que duguin a terme aquestes activitats, a més de compartir nous coneixements i experiències amb persones en situacions i amb característiques totalment diferents.

 

 Data de modificació: 17/11/2022 18:29:09