Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:49  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Construcció d’una pista de sorra per entrenaments al camp de futbol.

  • Pista de sorra per entrenaments al camp de futbol

    Pista de sorra per entrenaments al camp de futbol

20/9/2022

El Camp de futbol compta amb un nou espai d'entrenament, un camp de sorra. Els treballs han consistit en la construcció d'una pista de sorra per entrenaments, a la part de l'entrada al camp de futbol sobre una zona pavimentada d'asfalt.

 

El camp té una superfície de 162 m² amb dimensions de 18x9 m de paviment de sorra garbellada i disposa d'un espai perimetral d'1 m d'amplada amb paviment de cautxú.

 

Aquest nou espai ocupa la zona que abans estava destinada a un circuit d'asfalt de seguretat viària. Aquest camp serà un bon d'entrenament pels diferents equips bases del Futbol Club Montmeló.

 

Aquesta millora de la instal·lació esportiva forma part de les actuacions de millora i manteniment que s'han dut a terme durant aquest estiu en diferents barris i equipaments com per exemple a les escoles de primària, el barri del Sant Crist o les obres que pròximament es faran al Cementiri Municipal, on s'eliminaran les barreres arquitectòniques de l'espai més antic.

 

Les obres del camp de sorra han estat executades per l'empresa "Construccions Deumal", per import de gairebé 28.000 euros.Data de modificació: 22/09/2022 15:18:20