Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:39  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Grup de conversa en català

  • Grup de conversa en català

    Grup de conversa en català

18/9/2022

¿No us ha passat mai que voleu expressar-vos en català, però la gent no fa res per comunicar-se amb vosaltres en la mateixa llengua perquè creuen que us fan favor si continent parlant-vos en castellà?  O potser ja parleu el català, però en el vostre entorn no teniu amb qui xerrar i conversar en català per practicar-lo. 

 

L’Oficina de Català de Montmeló organitza un nou curs de conversa adreçat a aquelles persones que volen agafar fluïdesa, sentir-se còmodes quan parlen català per tal de fer-se seva aquesta llengua. 

 

Un dels objectius d'aquest curs és augmentar la seguretat i la confiança en el moment de parlar en català. Les trobades fan referència a un tema a partir del qual es proposen a l'alumne/a diverses situacions de la vida quotidiana per encetar la conversa. Es tracta de practicar el català en un entorn comunicatiu que sigui al més semblant possible a la realitat. 

 

El curs és gratuït i està organitzat per Òmnium Montmeló i l'Oficina de Català. Les sessions es faran els dimarts d'11 h a 12 h al centre cultural La Torreta. Està previst fer un grup més per fer-lo a la tarda si s'arriba a un mínim d'alumnes.

 

Per a més informació envieu un correu montmelo@cpnl.cat o bé truqueu al 634254450

 Data de modificació: 21/09/2022 17:28:05